CekO Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Значи 32МБ вградена памет има слот за SD/MMC карта нови яки слушалки филипс Радио/мп3/диктофон доволен дисплей 2 батерии литиево йонни (с 1 кара към 5 часа) USB кабел (през който се зарежда плйъра) Зарядно за контакта оригинална кутийка Диск с дривери и софтуер Бутони: [play/pause] [REC] [sTOP] [5way navi button] [VOL-] [LOCK] [VOL+] Цена: 55лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Слушалките продаваш ли ги отделно и колко ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CekO Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 ами аз не ги продавам отделно но ги има в техномаркет за 18лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 zna4i ako sum razbral pravilno mp3-to e s 32MB pamet? ili ne6to az/ti sum/si se oburkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
CekO Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 zna4i ako sum razbral pravilno mp3-to e s 32MB pamet? ili ne6to az/ti sum/si se oburkal С 32МБ вградена памет е /пише горе/ има и слот за СД/ММЦ засега плеяра е запазен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Ако не стане работата със запазването и радиото работи лови радио Витоша по главната (от джумаята до централна поща) аз искам да го купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CekO Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Ако не стане работата със запазването и радиото работи лови радио Витоша по главната (от джумаята до централна поща) аз искам да го купя. хахаха човек ... аз как да знам дали радиото лови радио витоша по главната от джумаята до централна поща Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 хахаха човек ... аз как да знам дали радиото лови радио витоша по главната от джумаята до централна поща Според тебе как ? Не се прави на интересен ! Аз имам интерес да купя това което предлагаш. Имам специфичен въпрос. Просто вместо да се хилиш (ако имаш интерес разбира се) можем да си уговорим среща някъде в този участък и да го пробвам. Верно може да ти се стори странно, но това си има причина : просто всеки ден минавам през този участък за да стигна от къщи до офиса. Движа се пеша, защото цял ден работя на бюро и така се раздвижвам. Искам да ти купя радиото защото в този участък моето губи любимата ми станция по това време от деня. И ми е важно дали работи там защото в къщи имам : а. Sony Walkman б. Радио от магазин за 1 лев и никое от тях не го хваща като хората. Затова сега съм принуден да заобикалям главната за да мога да слушам на спокойствие. А маршрута по който минавам не ми е особенно приятен. Както ти казах, важно ми е точно там да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Според тебе как ? Не се прави на интересен ! Аз имам интерес да купя това което предлагаш. Имам специфичен въпрос. Просто вместо да се хилиш (ако имаш интерес разбира се) можем да си уговорим среща някъде в този участък и да го пробвам.Верно може да ти се стори странно, но това си има причина : просто всеки ден минавам през този участък за да стигна от къщи до офиса. Движа се пеша, защото цял ден работя на бюро и така се раздвижвам. Искам да ти купя радиото защото в този участък моето губи любимата ми станция по това време от деня. И ми е важно дали работи там защото в къщи имам : а. Sony Walkman б. Радио от магазин за 1 лев и никое от тях не го хваща като хората. Затова сега съм принуден да заобикалям главната за да мога да слушам на спокойствие. А маршрута по който минавам не ми е особенно приятен. Както ти казах, важно ми е точно там да работи. Така се получава,защото на тепето е Катра FM и заглушават останалите с по-слаб сигнал в този участък Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Така се получава,защото на тепето е Катра FM и заглушават останалите с по-слаб сигнал в този участък А преди това беше радио Атлантик (мисля) :-) Знам че е от Сахат тепе. Само че "нормалните" (непреносимите) радиоприемници се оправят някак. Ще ми се да намеря техния мобилен вариант. Само не ми споменавайте за VEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
CekO Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Нова цена: 50лв. 0896 569 549 - Момчил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.