Jump to content
BulForum.com

Продавам mp3 плейър

Recommended Posts

Значи 32МБ вградена памет има слот за SD/MMC карта

нови яки слушалки филипс

Радио/мп3/диктофон

доволен дисплей

2 батерии литиево йонни (с 1 кара към 5 часа)

USB кабел (през който се зарежда плйъра)

Зарядно за контакта

оригинална кутийка

Диск с дривери и софтуер

Бутони:

[play/pause] [REC] [sTOP]

[5way navi button]

[VOL-] [LOCK] [VOL+]

Цена: 55лв.

mp3player.jpg

zna4i ako sum razbral pravilno mp3-to e s 32MB pamet? ili ne6to az/ti sum/si se oburkal :blink:

С 32МБ вградена памет е /пише горе/ има и слот за СД/ММЦ

засега плеяра е запазен!

Ако не стане работата със запазването и радиото работи лови радио Витоша по главната (от джумаята до централна поща) аз искам да го купя.

Ако не стане работата със запазването и радиото работи лови радио Витоша по главната (от джумаята до централна поща) аз искам да го купя.

хахаха човек ... аз как да знам дали радиото лови радио витоша по главната от джумаята до централна поща :blink: :confused :music :wir

хахаха човек ... аз как да знам дали радиото лови радио витоша по главната от джумаята до централна поща :blink: :confused :music :wir

Според тебе как ? Не се прави на интересен ! Аз имам интерес да купя това което предлагаш. Имам специфичен въпрос. Просто вместо да се хилиш (ако имаш интерес разбира се) можем да си уговорим среща някъде в този участък и да го пробвам.

Верно може да ти се стори странно, но това си има причина :

просто всеки ден минавам през този участък за да стигна от къщи до офиса. Движа се пеша, защото цял ден работя на бюро и така се раздвижвам. Искам да ти купя радиото защото в този участък моето губи любимата ми станция по това време от деня. И ми е важно дали работи там защото в къщи имам :

а. Sony Walkman

б. Радио от магазин за 1 лев

и никое от тях не го хваща като хората. Затова сега съм принуден да заобикалям главната за да мога да слушам на спокойствие. А маршрута по който минавам не ми е особенно приятен.

Както ти казах, важно ми е точно там да работи. ;)

Според тебе как ? Не се прави на интересен ! Аз имам интерес да купя това което предлагаш. Имам специфичен въпрос. Просто вместо да се хилиш (ако имаш интерес разбира се) можем да си уговорим среща някъде в този участък и да го пробвам.

Верно може да ти се стори странно, но това си има причина :

просто всеки ден минавам през този участък за да стигна от къщи до офиса. Движа се пеша, защото цял ден работя на бюро и така се раздвижвам. Искам да ти купя радиото защото в този участък моето губи любимата ми станция по това време от деня. И ми е важно дали работи там защото в къщи имам :

а. Sony Walkman

б. Радио от магазин за 1 лев

и никое от тях не го хваща като хората. Затова сега съм принуден да заобикалям главната за да мога да слушам на спокойствие. А маршрута по който минавам не ми е особенно приятен.

Както ти казах, важно ми е точно там да работи. ;)

Така се получава,защото на тепето е Катра FM и заглушават останалите с по-слаб сигнал в този участък :)

Така се получава,защото на тепето е Катра FM и заглушават останалите с по-слаб сигнал в този участък :)

А преди това беше радио Атлантик (мисля) :-) Знам че е от Сахат тепе. Само че "нормалните" (непреносимите) радиоприемници се оправят някак. Ще ми се да намеря техния мобилен вариант. Само не ми споменавайте за VEF :lol: :lol: :lol: :lol:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...