operator Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 заменям я за някой по голямо зверче - 5700/5900/6600 и нагоре , доплащането зависи от картата.. клоквана е да се види колко ще издържи на клок, държи стабилни 330/550 разпознава се даже като 9600Pro картата има гаранция 10 месеца,кутийка,кабел за тв оут,книжка..всичко както е купена.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 prodava6 li q i za kolko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Извинява се за офтопика, но понеже си писал че я заменяш за 5700 искам да ти кажа че според мен няма смисъл тази замяна. Аз имах и двете карти. 9550 на gigabyte и 5700 на axle. 9550 я бях пръжнал на 460/540 (след това я купи Yorikkk) и биеше 5700, което също се клокваше но разлика в производителността така и не се получи. Даже след определен етап от клока започна да пада. Успех със смяната Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Prav e az Imam dosta brojki 9550 i dosta 5700LE trqbva da ti kaja che razlika nqmat. Shte napravish edno prelivane ot pusto v prazno daje bih vzel radeona shtoto kato pregree izkluchva a GF kato pregree go ostavqsh v kofata Ako q prodavash kaji cena ako e razumna shte q kupq. Sorry za off-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 65 лева..по малко НЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Poveche ot 60 lv cash nemogada ti predloja pogledni kolko sa novi ako te ustroivat 60 lv q vzemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 oshte se prodava...mnogo neseriozno hora se obadiha..tccc chekam drugi seriozni tozi put.. cenata e sushtata Link to comment Share on other sites More sharing options...
thug_law Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Имаш лично съобщение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 запазена Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 тоя форум само несериозно хора пфф...то да се отчая човек да продаде нещо.. свалям цената на 60 лева..да пишат само наистина сериозни купувачи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thug_law Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 тоя форум само несериозно хора пфф...то да се отчая човек да продаде нещо.. свалям цената на 60 лева..да пишат само наистина сериозни купувачи.. пич как беше лафа на крив уи въната му пречи .. карам те да направиш едни елементарни неща неможеш ... уж си от ПЛД пак се оказа че си от Раковски .. последно от къде си .. как да се уговори с теб човек за тая карта като нещо се опитваш да послъгваш малко тогава неможеш през уикенда си си на село не си в плд ... май несериозния си ти .. имам интерес ама ти искаш на сляпо да я взема .. е няма как да стане .. ако некои ти прати пари без да види какво купува ... може да му подаря 1 златен скункс п.п. и за да не се чудиш защо те питам от къде си последно щото в другия форум пак с мен си лафеше ... та поне ми кажи от къде си пък си лъжи колко искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 пич как беше лафа на крив уи въната му пречи .. карам те да направиш едни елементарни неща неможеш ... уж си от ПЛД пак се оказа че си от Раковски .. последно от къде си .. как да се уговори с теб човек за тая карта като нещо се опитваш да послъгваш малко тогава неможеш през уикенда си си на село не си в плд ... май несериозния си ти .. имам интерес ама ти искаш на сляпо да я взема .. е няма как да стане .. ако некои ти прати пари без да види какво купува ... може да му подаря 1 златен скункс п.п. и за да не се чудиш защо те питам от къде си последно щото в другия форум пак с мен си лафеше ... та поне ми кажи от къде си пък си лъжи колко искаш абе ми то а тоя ша я вземе а тоя а оня...май май ти си несериозния..а аз от каде съм това има ли значение..май май няма..живея си и на 2 места и това не ме притеснява....ей днес ще се видим с един пич и той ще ти каже за колко минути се уговорихме ..и дали съм го излъгал.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 ПРОДАДЕНА на AzSumZmei Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 ПРЕДЛАГАМ OPERATOR ЗА ДОЖИВОТЕН БАН СНОЩИ МИ Я ОБЕЩА И КАЗА ДА ГО ТЪРСЯ ПО СКАЙПА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ДА Я ВЗЕМА,ДНЕС ВЕЧЕ Е ПРОДАДЕНА . А ИМЕТО , КОЕТО МИ ДАДЕ НА ПМ БЕШЕ "OPERATORZ'' ,ТАКОВА ИЗОБЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА. ЗА МЕН ТОЙ Е АБСОЛЮТНО НЕСЕРИОЗЕН . ВНИМАВАЙТЕ С ПОКУПКИТЕ ОТ НЕГО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 ПРЕДЛАГАМ OPERATOR ЗА ДОЖИВОТЕН БАНСНОЩИ МИ Я ОБЕЩА И КАЗА ДА ГО ТЪРСЯ ПО СКАЙПА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ДА Я ВЗЕМА,ДНЕС ВЕЧЕ Е ПРОДАДЕНА . А ИМЕТО , КОЕТО МИ ДАДЕ НА ПМ БЕШЕ "OPERATORZ'' ,ТАКОВА ИЗОБЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА. ЗА МЕН ТОЙ Е АБСОЛЮТНО НЕСЕРИОЗЕН . ВНИМАВАЙТЕ С ПОКУПКИТЕ ОТ НЕГО. чакай малко бе..аз ти казах снощи да се разберем..ти така и така не се обади..емм..има и други хора..другите да кажат ,че няма такова скайп име..и с пича се разбрахме в 11 часа снощи и сутринта се срещнахме на това ако не се вика сериозност незнам какво друго..той чак сега ша ми пише немога да те намеря..ее кой е сериозен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzSumZmei Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 ПРОДАДЕНА на AzSumZmei Картата върви. Мерси. Без проблем го намерих в скайп и се разбрах за покупко-продажбата. Успех на всички. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Човекут е ут Ракузки, нимойте му са сърдете От некоректни потребители - АМАН! Трябва да се измисли наказание за такива неща като предлагане на нереални цени в търговете, обещаване на стоки и после продаване на други потребители, продаване на развалени стоки и т.н. Във други форуми има въведена специална тема където се описват редовно коректните и некоректни потребители и главния пост се обновява с листа на най-коректните и най-некоректните. Идеята не е лоша според мен, би било полезно да се осъществи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzSumZmei Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Човекут е ут Ракузки, нимойте му са сърдете От некоректни потребители - АМАН! Трябва да се измисли наказание за такива неща като предлагане на нереални цени в търговете, обещаване на стоки и после продаване на други потребители, продаване на развалени стоки и т.н. Във други форуми има въведена специална тема където се описват редовно коректните и некоректни потребители и главния пост се обновява с листа на най-коректните и най-некоректните. Идеята не е лоша според мен, би било полезно да се осъществи. Прав си. Нека да започнем с инструкции как се ползват скайп. Вчера за първи път го пуснах и нямах проблем да намеря 'operatorz', както и да си пиша с него. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Картата върви. Мерси.Без проблем го намерих в скайп и се разбрах за покупко-продажбата. Успех на всички. Моля затворете темата. сами се обедихте аАА?? и кво ми е некоректното..никаде несъм написал,че я запазвам на grami нали? и двамата с АzSumZmei ми писаха PM в едно и също време и на двамата писах че той неможал ме намери аз съм му виновен..и оп айде аз несъм сериозен..аз такова аз онакова.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thug_law Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 абе ми то а тоя ша я вземе а тоя а оня...май май ти си несериозния..а аз от каде съм това има ли значение..май май няма..живея си и на 2 места и това не ме притеснява....ей днес ще се видим с един пич и той ще ти каже за колко минути се уговорихме ..и дали съм го излъгал.. пич да внеса малко яснота .. като се чухме 1 път ти казах зимам я ... въпрос да намеря кои познат да я вземе от тебе от плд .. мислех че си от плд .. после ти казах няма кои чак в петък ще може .. намерих и още един познат (сети се за другия форум където си писахме) .. казах ти утре (събора) на обяд да се видите .. ти .. немоа не сам в плд на село сам си .. еми що не каза още 1 път че си от село па да търся там познати да ти я земат .. първо разкарвам и уговарям хора от плд .. после ако искаш да ги пратя и до раковски за тъпата ти карта ? да не е златна или ти си папата не схванах ? кажи че си от село и немате реис през седмицата за плд и готово само къде ангажирах хора от плд да се виждат с тебе така че не съм аз несериозния ... това че ти реши по други форуми да си я продаваш явно нищо не ти пречи че си се уговорил с някои друг .. важно е кинтата да земеш пак които изпревари .. помисли малко ако има с какво и ще видиш че не си прав п.п. само да допълня даи некаф тел за връзка .. нямам .. даи домашен нямам .. еми как да намеря човек да я земе от тебе като немога с тебе да се свържа .. така с уговорки утре в 12 на селския площад нема как да стане п.п. 2 и да добавя още към лъжите ти .. нямаш дъно с АГП като те карах да ми снимаш Еверест с инфо за картата уж комшията да видиш и след 4 мин ми даде снимка .. сметни колко време ти трябва да идеш до комшията да я боднеш да я снимаш да се върнеш и да качиш снимката в нета и да я видя .. ебах бързака си кат зайците http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=38485 я да видим какво има тука ... хмззз последно имаш дъно с АГП или нямаш ? а да сори .. имаш 2 ПЦта у вас и това е за другото .. объркал съм се извиняваи ... и какво викаш си продал преди 1 седмица ? за колко лева .. или си продавал 2 карти паралелно ама едната скрито само ти си знаял ?? пич сори ама много нещо ти станаха лъжите та се опле маи накрая ... дано найстина картата не е проблемна Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 като гледаш с уговорка на селския пазар стана нали ? па като съм от село кво те бърка бе гражаниноо а?? чакахте 1 седмица да намериш някой да я вземе никой така и така не ми се обади..писах постоянно но...ем малко помисли на мен ми трябват пари теб те няма 1 седмица да я паза за оня де духа ли тццц ебе чуйти се кво говорите..и бъдете по сериозни ..чувека се обади уговорихме се и готово...не кат тебе по цяла седмица го няма и накрая иска нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Ами, нека и аз да се включа, като мнението ми може да бъде счетено като офтопик на вашите продължителни офтопици, но е смешно да се прави пазарлък по скейпа, без мобилен, без БТК телефон.... Аз също не открих operatorz, защото когато някой не е онлайн и не си си сложил отметката да търси офлайн потребители просто няма такъв потребител и що за маниак трябва да съм аз, за да кисна в скейп до 11 вечерта за да взема евентуално една карта от някой, който даже не е от мойто населено място и който мога да твърдя е несериозен, неетичен и леко съмнителен. Несериозен, защото сме се оговаряли няколко пъти с него.. за едни памети SDRAМ , за една друга карта и сигурно за още 2-3 неща. Оттогава не ми се занимава с въпросния потребител. Неетичен, защото не уведомява за промяна в сделката или не отговаря на ЛС. И съмнителен ,защото говори и за треи лица, които ще праща дотук, да донесат или вземат "нещото" което с мен досега не се е случило. И още нещо.... не си отговаря на ЛС, което за мен е пренебрежение спрямо другия... поне едно "не мерси" или "да ще стане" или "ще пиша по-късно"... Няма такова нещо... все едно пращам ЛС на бот-а в някой чат. От мен лека вечер на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.