mrdds Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Не държа на марка състояние и визия-само да работи.Искам го за скайп.Ако на някой му е излишен да пише. Цената на новите е около $1-2.Аз давам 1-2лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 за 5лв. не искаш ли слушалки с микрофон големи капсули са,марка Unitek HP-750MVR супер запазени са -http://www.em-store.de/case-computer/1_1984.html моят вариянт е с късият микрофон,тези на снимката са с дългият Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 мерси баце,но само микрофон ми е нужен.Имам и слушалки без микрофон и колонки,просто чист микрофон ми липсва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Не държа на марка състояние и визия-само да работи.Искам го за скайп.Ако на някой му е излишен да пише.Цената на новите е около $1-2.Аз давам 1-2лв. За SKYPE си купи по-качествен микрофон Камен http://mitzev.com/skype.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 3лв ако имаш интерес пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Genius 3 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 не ме устройват.При положение,че нови микрофони се продават за $1,5 дали бих си купил стар за 3лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 не ме устройват.При положение,че нови микрофони се продават за $1,5 дали бих си купил стар за 3лв? що не идеш да си купиш един нов направо, ами само занимаваш хората с глупости? проста сметка 1 нов = 1.5$ според теб. 1.5$*1.5лв=2.25лв за нов! ти като даваш 2 лева не се цигани дай още 25ст и иди си купи един НОВ. Аз давам 1-2лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 темата да се затваря.Ще купя нов.Просто можеше да има някой,който си е купил и не го ползва и за да не му стой да го продаде. Благодаря на отзовалите се! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.