Jump to content
BulForum.com

продавам Enzo Ferrari

Recommended Posts

Не ми се сърдете за офтопика... :rolleyes: ....просто вчера разглеждах в mobile.bg и ми направи впечатление, че между обявите се продава и оригинално Енцо (920 к.с.), със скорости на лостче до волана + още 100 други екстри, нов внос, на 5000 км, за скромната цена от 830 000 евро. :blink: Ето я: enzo1ab8.jpg

Ммм.., таковата, от шел бензиностация си купих за 1,99 лв., след като заредих гориво. Кво е тва 10 лв, някви други ли са?

едит: другата седмица като зареждам, ще питам не мога ли да ги купия всички наведнъж :bgrin:

Промоция, за по 5 лв ше ги давам :lol:

Ммм.., таковата, от шел бензиностация си купих за 1,99 лв., след като заредих гориво. Кво е тва 10 лв, някви други ли са?

едит: другата седмица като зареждам, ще питам не мога ли да ги купия всички наведнъж :bgrin:

Промоция, за по 5 лв ше ги давам :lol:

Da ama Iska li za edna broika da se zaredi 25litra gorivo ne mojelo s edno zarejdane vsichkite kolichki taka che kolichkata ne struva 1.99

Ок, я някъдве продават ли се отделно тез таратайки :P ..., да знам все пак реалната им цена и колко печеля :bgrin: като си ги взимам от шел?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...