Jump to content
BulForum.com

Продавам телефон, харддискове и


Recommended Posts

Телефона е Nokia 6030.

На 7 месеца и половина е, като от 2 седмици не се ползва, само стои включен (като между другото се разпиука за батерията едва вчера, а е зареден преди 2 седмици). Съвсем като нов е, купуван е от Мтел, но не е кодиран. Оказа се обаче, че не мога да му открия кутийката (все още се търси) в която са гаранцията му и оригиналното му хендсфрии, което е нужно и за да се слуша радиото.

Поради всичко по-горе казано

 

цената му е: 110 лева

 

Bluetooth Headset Epox BT-HS01 без гаранция с две зарядни: за кола и за 220 волта. В идеално състояние е, купен е преди 5 месеца от тази обява.

 

Цена: 45 лева

 

HDD Seagate Sata 120 Gb, 8 Mb cache, 2 броя ползвани са в райд 0, гаранция към Мост до края на 2008 година, като към всеки диск има и това охладителче.

 

Цена на 1 брой заедно с cooler -а 85 лева

Link to comment
Share on other sites

само охладителя продава ли се?

Не е проблем по принцип, но виж първо тези за които са ти споменали. Имай предвид, че такива кулъри има само че не са метални (алуминии в моя случай), а пластмасови. И още нещо кулърите които аз ползвам са с ball bearing вентилатори, което също е от съществено значение за мен. Повечето са на втулка, което е лош вариант.

 

В момента имам предложения за всичко от софиянци, но това ще стане като отида там другата седмица, така че междувременно се продават един диск (другия вече е запазен) и Епокса на цените които последно съм обявил в темата.

Link to comment
Share on other sites

а цена на всичко

че ми трябват и на мен за раид

 

Писах ти и ЛС, но и тук да кажа, по-малко от 160 лева за дисковете и охладителите не ме устройва.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...