sohm Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Телефона е Nokia 6030. На 7 месеца и половина е, като от 2 седмици не се ползва, само стои включен (като между другото се разпиука за батерията едва вчера, а е зареден преди 2 седмици). Съвсем като нов е, купуван е от Мтел, но не е кодиран. Оказа се обаче, че не мога да му открия кутийката (все още се търси) в която са гаранцията му и оригиналното му хендсфрии, което е нужно и за да се слуша радиото. Поради всичко по-горе казано цената му е: 110 лева Bluetooth Headset Epox BT-HS01 без гаранция с две зарядни: за кола и за 220 волта. В идеално състояние е, купен е преди 5 месеца от тази обява. Цена: 45 лева HDD Seagate Sata 120 Gb, 8 Mb cache, 2 броя ползвани са в райд 0, гаранция към Мост до края на 2008 година, като към всеки диск има и това охладителче. Цена на 1 брой заедно с cooler -а 85 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 Цената на bluetooth -a става 40 лева А що се отнася до питанията за цена на дисковете без охладителите - тя е 80 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 Телефона е продаден. Oстава Bluetooth™ EPOX BT-HS01 Нова цена на харддисковете: 80 лева за хдд с охладителя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 само охладителя продава ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 само охладителя продава ли се? Takuv ohaladitel mojesh da si kupish ot kuzmovelectronics za 3.20 lv. chisto nov as si kupih 2 i sum dovolen obache sa julti na cvqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 само охладителя продава ли се? Не е проблем по принцип, но виж първо тези за които са ти споменали. Имай предвид, че такива кулъри има само че не са метални (алуминии в моя случай), а пластмасови. И още нещо кулърите които аз ползвам са с ball bearing вентилатори, което също е от съществено значение за мен. Повечето са на втулка, което е лош вариант. В момента имам предложения за всичко от софиянци, но това ще стане като отида там другата седмица, така че междувременно се продават един диск (другия вече е запазен) и Епокса на цените които последно съм обявил в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 а цена на всичко че ми трябват и на мен за раид Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 а цена на всичкоче ми трябват и на мен за раид Писах ти и ЛС, но и тук да кажа, по-малко от 160 лева за дисковете и охладителите не ме устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Продадено е всичко, темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.