Jump to content
BulForum.com

Продавам телефон, харддискове и

Recommended Posts

Телефона е Nokia 6030.

На 7 месеца и половина е, като от 2 седмици не се ползва, само стои включен (като между другото се разпиука за батерията едва вчера, а е зареден преди 2 седмици). Съвсем като нов е, купуван е от Мтел, но не е кодиран. Оказа се обаче, че не мога да му открия кутийката (все още се търси) в която са гаранцията му и оригиналното му хендсфрии, което е нужно и за да се слуша радиото.

Поради всичко по-горе казано

цената му е: 110 лева

Bluetooth Headset Epox BT-HS01 без гаранция с две зарядни: за кола и за 220 волта. В идеално състояние е, купен е преди 5 месеца от тази обява.

Цена: 45 лева

HDD Seagate Sata 120 Gb, 8 Mb cache, 2 броя ползвани са в райд 0, гаранция към Мост до края на 2008 година, като към всеки диск има и това охладителче.

Цена на 1 брой заедно с cooler -а 85 лева

само охладителя продава ли се?

Не е проблем по принцип, но виж първо тези за които са ти споменали. Имай предвид, че такива кулъри има само че не са метални (алуминии в моя случай), а пластмасови. И още нещо кулърите които аз ползвам са с ball bearing вентилатори, което също е от съществено значение за мен. Повечето са на втулка, което е лош вариант.

В момента имам предложения за всичко от софиянци, но това ще стане като отида там другата седмица, така че междувременно се продават един диск (другия вече е запазен) и Епокса на цените които последно съм обявил в темата.

а цена на всичко

че ми трябват и на мен за раид

Писах ти и ЛС, но и тук да кажа, по-малко от 160 лева за дисковете и охладителите не ме устройва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...