basten Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Картата е на сапфир, ТВ Оут (ВИВО), 128 мб, 128 бита. Има проблем с 3Д картините и също така има проблем и в 2Д(но си раоти без проблем). На приложения скрийншот се вижда за какво става въпрос. Който иска и му се занимава... и най-вече мисли, че може да се справи, може да я поправи и да си я ползва... поне в хардуербг казаха, че проблема можел да бъде отстранен. Заради въпросния проблем цената е 20 лева. скрийншот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 А как се стигна до този проблем ако можеш да обясниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 Мога, разбира се... аз съм го и казвал в една друга тема. Играех на Call of Juarez и играта блокира. След хард-рестарт (ресет бутона), картина не се появи в началото. Извадих картата от слота, поразчистих малко и като я пъхнах пак тръгна с въпросните артефакти. Картата я провери едно приятелче за лоша спойка, но човека не е специалист в областта и в крайна сметка, картата продължава да си работи така. Мен това не ме устройва, не ми се занимава да я пращам до "големите" специалисти от HWBG в софия и за това я продавам. Както виждаш нямам намерение да крия факти, така че ако има още нещо, което да те интересува... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neron78 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Давам 10 лева за картата. Ако нямаш други оферти ... на ЛС Ако не ЖИВ и ЗДРАВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 Благодаря за офертата. За момента не планирам продажба на такава цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Последно картата ВИВО ли е (т.е. VideoInVideoOut), или просто има TV-Out (само VideoOut)? Ако е ВиВо и можеш да ми я донесеш в офиса да я видя, че пали, съм готов да ти платя 20 лв. веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 11, 2006 Author Share Posted October 11, 2006 Последно картата ВИВО ли е (т.е. VideoInVideoOut), или просто има TV-Out (само VideoOut)? Ако е ВиВо и можеш да ми я донесеш в офиса да я видя, че пали, съм готов да ти платя 20 лв. веднага. ViVo e... shte ti q donesa dnes, ako ne uspeq utre sutrinta. Картата е при Миро. Пожелавам му да успее да я поправи. T.e. е продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.