Jump to content
BulForum.com

Sell: r9550 VIVO

Recommended Posts

Картата е на сапфир, ТВ Оут (ВИВО), 128 мб, 128 бита. Има проблем с 3Д картините и също така има проблем и в 2Д(но си раоти без проблем). На приложения скрийншот се вижда за какво става въпрос. Който иска и му се занимава... и най-вече мисли, че може да се справи, може да я поправи и да си я ползва... поне в хардуербг казаха, че проблема можел да бъде отстранен.

Заради въпросния проблем цената е 20 лева.

скрийншот.

Мога, разбира се... аз съм го и казвал в една друга тема. Играех на Call of Juarez и играта блокира. След хард-рестарт (ресет бутона), картина не се появи в началото. Извадих картата от слота, поразчистих малко и като я пъхнах пак тръгна с въпросните артефакти. Картата я провери едно приятелче за лоша спойка, но човека не е специалист в областта и в крайна сметка, картата продължава да си работи така. Мен това не ме устройва, не ми се занимава да я пращам до "големите" специалисти от HWBG в софия и за това я продавам.

Както виждаш нямам намерение да крия факти, така че ако има още нещо, което да те интересува... ?

Последно картата ВИВО ли е (т.е. VideoInVideoOut), или просто има TV-Out (само VideoOut)?

Ако е ВиВо и можеш да ми я донесеш в офиса да я видя, че пали, съм готов да ти платя 20 лв. веднага.

Последно картата ВИВО ли е (т.е. VideoInVideoOut), или просто има TV-Out (само VideoOut)?

Ако е ВиВо и можеш да ми я донесеш в офиса да я видя, че пали, съм готов да ти платя 20 лв. веднага.

ViVo e... shte ti q donesa dnes, ako ne uspeq utre sutrinta.

Картата е при Миро. Пожелавам му да успее да я поправи. T.e. е продадена.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...