BapBapuHaT Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Продавам си телефона, като в комплекта върви със зарядно, камера, трансферен кабел и софтуер, като никое от нещата не е произведено в Китай, Тайван, Виетнам и т.н. Телефона ми е подарък и е донесен от Англия. Ползвал съм го аз единствено и гарантрам, че няма извършени никакви ремонти по него, нито пък е бил отварян. Който е ползвал такъв телефон знае за какво говоря. Коментари по цената се приемат, при условие, че бъдещия купувач ми обясни за какво да направя коментар. Цена 90 лева. Цена 80 лева. За връзка: 0889 437 445 или 0899 210 354 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 А би ли обяснил, къде са произведени?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 А би ли обяснил, къде са произведени?! Телефона е Made in Germany, Батерията е BL-4C Made in Hungary, Зарядното е Made in Finland. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 БГ меню? Колко интензивно е ползван (лайфтаймера на колко е?)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 БГ меню?Колко интензивно е ползван (лайфтаймера на колко е?)? Е как ще има БГ Меню при положение, че е от Англия. Незнам на колко часа е точно, но горе долу по около 2 часа на месец имам разговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Е как ще има БГ Меню при положение, че е от Англия.Незнам на колко часа е точно, но горе долу по около 2 часа на месец имам разговори. Вкарай този код и ще видиш на колко време разговори е: *#92702689# Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 Вкарай този код и ще видиш на колко време разговори е: *#92702689# Благодаря много Grosmaster :-) Точно 178 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Благодаря много Grosmaster :-)Точно 178 часа Ако го разделим на 2 часа на месец, всеки може да сметне на колко месеца е апаратчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Ако го разделим на 2 часа на месец, всеки може да сметне на колко месеца е апаратчето... По твойта логика този телефон излиза че е на повече от 7г. Виж модела от кога е Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Давам 60 лв. Ако това ви се струва малко вижте преди няколко дни за колко пари продадох телефон от по висок клас. Интересът ми е сериозен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_UniCorn Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Аз давам 70 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Давам 60 лв. Ако това ви се струва малко вижте преди няколко дни за колко пари продадох телефон от по висок клас Това че си продал телефон от по висок клас не означава че трябва да е по скъп. А по темата бартери интересуват ли те?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Нова цена 80 лева... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 ако се продава още пусни ми 1 пм да се разберем да го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.