Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Оригинална игра за PS2.LOD-The Two Thrones.С оригинална кутия и книжка с героите.30лв.25лв.20лв.

Усилвател:Hitachi Stereo Amplifier model HA-3500 (4-ри канален) 240w в комплект с тунер

Модел FT 4500 -Цена 140лв.130лв.100лв.

Волан Hama 4in1.С няколко степени на вибрации.Става за PS2,Pc,XBOX i Gamecube.С драйвери и кутия.Като чисто нов е.

Цена 50лв.45лв.

Всичко е в много добро състояние.Възможен е лек коментар.

Снимки мога да пратя на e-mail.

• 4 weeks later...

Мишката и клавиатурата вече са по 5лв. а часовника 12лв.

Продавам още:

Телефонен секретар:Sanyo Модел TAS 2010.С две касетки е -25лв.

Усилвател:Hitachi Stereo Amplifier model HA-3500 (4-ри канален) 240w в комплект с тунер

Модел FT 4500 -Цена 140лв.

Две колони:Radiotehnika Model:S-50B.-50w.Имат бас-10инча;среден говорител и пищялка. Цена 100лв.

Всичко е в много добро състояние.Възможен е лек коментар.

Снимки мога да пратя на e-mail.

• 4 months later...
  • 2 months later...

Останаха волана,играта и усилвателя с тунера(комплект) съответно с нови цени вече.

Волан:45лв.

Играта:20лв.

Усилвател:100лв.

А какво ще кажеш да направим бартер? Аз ти предлагам този говорител, чисто нов е, http://www.vikiwat.com/index.php?page=shop...=26&lang=bg

плюс още 25лв отгоре.

Мерси но не ме устройва.Ако добавиш още 25лв съм навит но не и по малко.

Ами съжалявам, пич, ама съм склонна на +35лв и нито лев повече, ако те устройва..... Ти доста си надхвърляш първоначалната цена по тоя начин. Ти ми искаш говорител за 54лв + 50лв отгоре. Че аз по-добре да ти дам направо 90лв, повече на далавера ще ми излезе. Мисли малко.

Да съгласен съм с теб но само по принцип.все пак този говоител независимо че е чисто нов никой няма да ти го купи за тази цена.Най-много да ти дадат 40 лв.Смятам че сделката е нормално така че ти си решаваш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...