dubo Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Специален е защото размерите му са само : 28*28*9 см параметри : P3 866 MHz (133*6.5) 192 MB RAM (176 MB + 16 MB VGA onboard) - 2 бр. dimm 128+64 MB MB sis 630 USB LAN 10/100 S-video OUT Video OUT SB sis 7018 Audio (front and back out) CDRW TEAC CD-W540E FDD 1.44 10 GB HDD клавиатура и мишка продава се за 220 лв. Перфектен за DivX player, video recorder, включително за online филми, музика ... може да работи без монитор , а само с TV . В момента е с Win2000 за да има повече място на диска за филми и музика. За 10 лв. от горе предлагам IR на com - порта. за да може да се управлява с дистанционно ( с grider или нещо подобно) снимал съм го до друг компютър за да се види разликата в размера ! снимката е малко стара, сега е с TEAC записвачка а не с NEC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brat4eda Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Tova e dosta skapo priateliu v www.ka-computers.com....Sashtia kompiutar no Dell i bez pisachka struva 179 leva i e s intelsko dano Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 да и аз мисля че е скъпо,един приятел си взе подобен NEC от Inherit с Интелско дъно за някъде около 145лв. и му дадоха 3 месеца гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Tova e dosta skapo priateliu v www.ka-computers.com....Sashtia kompiutar no Dell i bez pisachka struva 179 leva i e s intelsko dano @brat4eda : Като оставим настрана , че поста ти си е ЧИСТА реклама ето какво : 1. да, цената на КА е каквато казваш 179 лв., НО машината която предлагам е само 28 см /28 см / 9см и може да работи САМО с телевизор. -Пример : слагаш го върху телевизора и с Radmin или нещо от рода си имаш DVD/DivX player с който си гледаш онлайн филми (японеца, унгареца, factotum...) без проблем, може също и да не е с кабел локалната мрежа , а с безжична LAN карта на USB. @brat4eda и @tango : 2. иначе щом отвори дума : PIII 866MHz, Compaq (AGP,SB,LAN),CD-ROM, ram 128, hdd 15GB ти го предлагам само за 148 лв. а не за 179 лв. като цитираната фирма. Но размера му е ДРУГ и не става за тези приложения EDIT : няма проблем за 3 месеца гаранция, но с гаранционна лепенка - така че да не се отвря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
discovery Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Имам сериозен интерес ако няма забележки по компютъра за 150 лв. навит ли си Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 sorry za off topika, ama towa e samo slim lutiq sys sahtanwane i takiva gi ima pod pyt i nad pyt... imam interes kym pc-to, q kaji kolko vreme e rabotilo, da ne e bilo server ???? kak e sys harda... bed sectors ??? 5400rpm ?? IBM ili nqkoj Maxtor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 sorry za off topika, ama towa e samo slim lutiq sys sahtanwane i takiva gi ima pod pyt i nad pyt... imam interes kym pc-to, q kaji kolko vreme e rabotilo, da ne e bilo server ???? kak e sys harda... bed sectors ??? 5400rpm ?? IBM ili nqkoj Maxtor Имам сериозен интерес ако няма забележки по компютъра за 150 лв. навит ли си @discovery имам на ЛС по-добри оферти, но решение не взимам преди да ги обява за да може всички да се коригират ти си сериозен (досега си купувал) но мисля че най-коректно ще е ако трансформирам обявата в търг, като за блиц цена оставя предварително обявената 220 лв. за 150 лв. ще ти го дам със: - cdrom а не със CDRW - 128 MB а не със 192 MB ако не си съгласен включи се в търга. @zizirixo офтопика не ме притеснява, но ме дразни когато някой пише с компетентен тон за неща които явно не разбира или пък разбира но се опитва да подведе другите. Специално за теб качвам тази снимка където машината е върху една slim кутия И отново изброявам разликите /предимствата : 1. Размер 28/28/9 см срещу 44/40/10.5 см на този dell или 37/32/9/5 на на-малкия възможен Compaq SFF (sff=small form factor) 2. компютъра който продавам е с външно захранване (на снимката) тип лаптоп, което МНОГО намалява шума на компютъра като цяло 3. компютъра ИМА два видео изхода за вкючване към TV 1 бр. composite video (чинч) и 1 бр. s-video нито един от " takiva gi ima pod pyt i nad pyt" -както пише zizirixo нямат видео изход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 155лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Това е много интересен компютър. Преди време имах такъв. Наистина е като домашен център за забавления - не е необходимо да имате монитор, работи на телевизора. С една безжична клавиатура и мишка дълго време го ползвах като DVD/MP3 player в хола ... Наистина е безшумен. А ако сложите и модул за дистанционно не Ви трябва и клавиатура :-)) След един upgrade оставих кутията в компютърната фирма. Та ми останаха захранващия блок и стойката, на която компютъра се слага изправен. Ако някои се заинтересува ще се споразумеем за цената. Камен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 добре съгласен съм със всичко,че машинката е тиха че е компактна и прочие, но 16 Мбт това видео карта ли е къде е по-лесно да вземеш едно Slim PC да му сложиш една ALL in Wonder VGA 32-64 Мбт може и повече и кеф ти монитор кеф ти ТВ където искаш там можеш да го включиш,ако искаш и на монитора си гледаш ТВ понеже тези карти имат и ТВ тунери сега дали захранването е външно или вградено като Slim PC каква е разликата аз съм с Dell Slim PC,сега че е по дълбок с 4 пръста от този не ми пречи също е адски тих и мога да си го включвам към ТВ или монитор имам и S-Video IN/OUT CPU 1,6Ghz,HDD 20Gbt,SDRAM 256 Mbt,CD-R всичко това го взех за 180 лв. така че съм съгласен с останалите, че 150лв. му е реалната цена даже според мен е и много,но нека видим как ще се развие търга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.