Jump to content
BulForum.com

Продавам


Recommended Posts

(*) Видео карта на PCI слот - S3 Trio64 (1Mb) снимка Цена - 4 лв.

 

(*) Видео карта на AGP слот - Riva TNT2 M64/ 32Mb - снимка 1 снимка 2 Цена - 14 лв.

 

(*) Видео карта на AGP слот - Voodoo3 3000 - + TV OUT

// 16MB of SDRAM //

// 7 million triangles/second //

// 333MegaTexel/second fill rate //

// 166MHz Core Clock Speed //

// 166MHz Memory Clock //

// 350MHZ RAMDAC //

 

снимка 1 снимка 2 Цена - 10 лв.

 

(*) Процесор Celeron 400mhz/66fsb/128L2 - снимка Цена 5 лв.

 

(*) Кутия за хард диск - снимка 1 снимка 2 снимка 3

За тези, които не са запознати : състои се от две части.Едната се монтира в кутията(на РС-то) и се свързва за IDE канал на дънната платка.Другата част представлява самата кутия , в която се монтира хард диска. Използва се най-често за добавяне на допълнителен хард диск, което става много по-бързо и лесно,тъй като не е нужно да се отваря цялата кутия на компютъра. Като допълнение - кутията има малко вентилаторче за охлаждане на диска. ;)

Цена - 5 лв.

 

(*) Процесор Celeron 700mhz/66fsb/128L2 1.7v Coppermine ядро. Процесорът е изключително студен около 30градуса и под 30), което позволява да се охлажда без проблеми от някоя малка и безшумна перка.Тоест идеален за сглобяването на едно безшумно офис РС.

Към него върви и дъно Акорп - модел 6VIA89 ver.1.0 , което има някакъв проблем , нямам време и нерви да се занимавам с него. От това , което съм пробвал резултатът е, че проявява доста характер.Има моменти когато върви всичко ОК, но понякога дори и не пали.Стават и други странни неща и просто не ми се занимава. В момента е заредило един win98 и върти прайм вече час ,без да е забило, но това не е гаранция в случая.И линукс слагах (кнопикс) и там така повечето пъти вървеше без грешка и въртеше мемтест, но реши ли да си прояви характера... Казвам всичко това, защото дъното върви малко като бонус с ЦПУ-то. Ако някой реши да ги вземе да си го човърка може и да го закрепи, аз гаранция все пак не мога да дам.

Цена за процесора + това дъно - 25лв.

 

Edit: Само като информация - тази нощ го оставих да върти Прайм и сега го спрях. 10 часа въртя без да забие и никаква грешка не е отчела програмата. Явно не е заминало тотално дъното.;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...