Repulse Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 така значи интересува ме от къде мога да си купа такова устроиство автомат за бира от ония дето работят с КЕГ бира ?!? и кви пари са ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 скоро един приятел отвори заведение и машината му я дадоха за временно ползване тези от които зарежда кеговете ако те интересува мога да го попитам за телефона на фирмата тия дни да говориш с тях лично иначе доколкото знам цената на такова устройство е доста висока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Ako si zavedenie se svurzvash sus zavoda ot koito iskash takuf aparat (kamenitza, zagorka...). Ot tam shte ti dadat za polzvane ako zavedenieto e oborotno. Ina4e cenata na takuv avtoman e nqkolko hilqdarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 така значи интересува ме от къде мога да си купа такова устроиство автомат за бира от ония дето работят с КЕГ бира ?!? и кви пари са ?!?! Магазина се намира на бул. Хр. Ботев до Квазера, горе-долу срещу сладкарница Неделя. Друг магазин за такова обурудване има на бул. В. Априлов, до Мтел-а, пада се срещу не знам кое полицейско районно. Дано да съм ти бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 10x bqh v ediniq cenite ne sa lo6i no po princip mi trqbva pod naem za okolo 2-3 ve4eri no moje i da si kupq invisticiqta ne e lo6a kato ideq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.