Jump to content
BulForum.com

Филми за суб-култури


jkwon

Recommended Posts

Много ми се гледа напоследък нещо различно, а не комерсиалната помия дето ни заливат с нея...

Ако някои знае филми за пънкари, скинари, сектанти, метъли, хулигани етц. или нещо подобно и най-вече - различно, да ги сподели тук. без ромпер стомпер, американ хистори и всички филми за хулигани в муувиса че съм ги изгледал всичките :P

Link to comment
Share on other sites

Значи според теб всичко, което не е за пънкари, скинари, сектанти, метъли, хулигани етц. е комерсиална помия дето те заливат с нея?

Да та и тебе...все да се заяде за нещо.Пича се е изразил малко грубо, стремейки се да подчертае плоскотата на повечето нови филми и изчерпаната вече кино индустрия! PEACE!!! :punk :D

Link to comment
Share on other sites

Ето ти един филм за печатари... добре, за един печатар... в отпуска... Просто го изгледай!

 

http://movies.co.jp/info.php?id=3176

Още един глас за David Lynch :) Макар че според мен филма не отговаря на заглавието на темата. По подходящ щеше да е примера ако говорехме за .. сюреализъм :) и символика... за визуално представяне на човешки чувства. Все пак го виж :) Със сигурност отговяря на изискването ти относно комерсиалните бози :)

Link to comment
Share on other sites

Filma ne se kazva to4no "Pe4atarq", po-skoro "glava-gumi4ka" - nali po edno vreme edno mom4e nosi glava i ot neq pravqt gumi4ka za molivi. Na men filma ne mi haresa - vse pak trqbva da gledam filma s re4nik v raka.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...