madrak Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 фирма B-fair търси хора за работа по изграждането на щандове на есенен панаир в пловдив работи се до късно..понякога, което се заплаща разбира се. предимство имат хора работили тази работа,дърводелци и..мераклии за подробности пишете на koceto_k@abv.bg и оставете тел или е-mail P.S. знам, че тук сте повече компютърджии но все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Имаш е-майл. Можеш да отговориш там или тук, където ти е по-удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrak Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 sorry забравих да кажа. нека ми пишат само хора над 18 г. похвално е желанието на учениците да работят,но просто няма как да се съчетаят двете неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 sorry забравих да кажа. нека ми пишат само хора над 18 г.похвално е желанието на учениците да работят,но просто няма как да се съчетаят двете неща. Я дай малко повече инфо за тая работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Имам някойлко въпроса и аз . Ще ги задам както тука така и на мейла . Та на 19 години съм значи може да работа . Искам да питам какво представлява работата . Не съм дъвроделец , но съм мераклия за временна работа ! Какво е заплащането и от 1 септелври ли се започва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Аз пратих мейл одавна, но отговор нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Пиолучих . Съжелявам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 и в крайна сметка какво стана с тая работа?!? още ли се търсят хора? и не е лошо да има мааалко повече информация относно работното време Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrak Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 и в крайна сметка какво стана с тая работа?!? още ли се търсят хора? и не е лошо да има мааалко повече информация относно работното време С удоволствие бих дал повече информация за работното време, след откриването на панаира, ще пусна справка за всеки един ден...чак тогава ще знам със сигурност какво ще бъде то хмммм..дааа. закривам обявата. намерих хора..4 човека. учудващо е,че при над 400 човека видяли обявата се обадиха около 10 от които 5 ученика..хвала на тях но както писах по-нагоре няма как да съчетаят работата с училището а не искам и да бягат от него за да работят...ще имат достатъчно време за това...а на останалите които предпочитат да стоят в някоя зала за 10 лв на ден или да не се преуморяват работейки повече от 4 часа на ден...КЪСМЕТ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.