2metraninja Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Представлява следното нещо - в основни линии: процесор PENTIUM 4 3.06GHZ , рам 256MB, HDD 40GB, DVD-RW корпуса си му е здрав, всички изброени части, вентилатори, мейнбордове, клавиатури и тъчпади и всичко друго си му работи. има и извод за външен монитор. вероятно ще представлява най- вече интерес за сервизни техници или собственици на подобен лаптоп със здрав дисплей, но повредени други части, защото да се смени дисплея в сервиз струва м/у 600$ и 600 евро - вече проверих цена както е в момента без зарядното и батерията - 400 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 защо без зарядно и батерия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 DVD-RW Това ме интересува много, а също и флопи ако има? Ако се продават отделно прати ми цена и модели на двете на [email protected] малко ми е ограничен достъпа до този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Ако се продава на части искам хард диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerdarkside Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 hdd i dvd-rw svobodni li sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 От къде ги изравяте тези теми-не знам. От Aug 2 2006 едва ли ще стои нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 И това далеч не му е единствената такава изровена тема (тук и тук). Вече е поставен на мод-режим, че поне да го гледаме какво се кани да прави, преди да го е направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.