Jump to content
BulForum.com

Колело

Recommended Posts

продавам това колело:

4wp4.jpg

на 3 год.перфектно.18 скорости.Shimano.

цена 65 лв. posledna zena - 50 lv

снимка 1 ,снимка 2

Снимка 3

Снимка 4

Всички скорости работят перфектно има добри спирачки!

Има преден и заден амортисьор,които работят отлично!

• 3 weeks later...

Взимам го ВЕДНАГА, ако е в изправност ! Пиши ми ЛС, моята кутия е празна !

P.S 10.08.2006 г.

А бе, майна, ако ще продаваш нещо, бъди продавач на място, какво е това - пускаш мухата и после те няма никакъв! Ако не си го продал още пустото колело, обаждай се тука, ако си го продал - жив и здрав, ама поне кажи, да не се хабим да пишем ! Гледам, във форума влизаш, а тука не се обаждаш хич !

P.P.S. Ей, лапешка работа, маа му стара !

P.P.P.S. Мда ...Тук се подвизава едно живо доказателство за поне три неща - че еволюцията може да подмине някого, че не е добре по време на бременност да се вземат наркотици и силни лекарства, и че акълът на планетата е константа, а населението постоянно расте.

Дали не е добре лоботомията да се въведе отново като лечебна процедура ....

• 8 months later...

koleloto otnovo e v prodajba ne e polzvano ot minalata godina i si e v sa6toto sastoqnie kakto na snimkite-otli6no.koito ima interes moje da doide da go vidi v komatevo nai udobno e sutrin do 11,4e sled tova sam na daskalo :((.tzenata e 50 lv.tvardo.ne sam vlizal vav foruma i zatova ne se i uto4nihme minalata godina sas jelae6ite da go vidqt.no do nedelq 6te si proverqvam PM-te.obe6tavam :punk

Така като го смятам това колело е на има няма четири години и ти му търсиш 50лв.ОМГ това е алчно.Ако беше по живково време можеше и да стане.Само да те ориентирам че това ново сигурно струва 50-60лв.Има колела по 80лв чисто нови.Ако си сагласен давам ти 20лв и си стискаме рацете.Трябва ми колело ама 50лв за това няма да дам

• 2 weeks later...

Ако не си го продал още прати ми пм с телефон на които да се свържа с теб. И всъщност колко цола са гумите?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...