Bombe®man Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 продавам това колело: на 3 год.перфектно.18 скорости.Shimano. цена 65 лв. posledna zena - 50 lv снимка 1 ,снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Всички скорости работят перфектно има добри спирачки! Има преден и заден амортисьор,които работят отлично! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted July 18, 2006 Author Share Posted July 18, 2006 Вече предложения само ТУК в темата!По PM не отговарям! prepalni mi se in box-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 за 3 годишно колело .... давам 45 кинта и една бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted July 18, 2006 Author Share Posted July 18, 2006 за 3 годишно колело .... давам 45 кинта и една бира 45 e dobra oferta no ............. sas +3 kasi bira:))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 45 e dobra oferta no ............. sas +3 kasi bira:))))) ако решиш само 1 пм и идвам да го зимам може да дигна бирите на 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 50лв. Цената за тази седмица е твърда-60 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 v komatevo si....ako se razkarash do centura s nego se obadi da go pogledna Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Взимам го ВЕДНАГА, ако е в изправност ! Пиши ми ЛС, моята кутия е празна ! P.S 10.08.2006 г. А бе, майна, ако ще продаваш нещо, бъди продавач на място, какво е това - пускаш мухата и после те няма никакъв! Ако не си го продал още пустото колело, обаждай се тука, ако си го продал - жив и здрав, ама поне кажи, да не се хабим да пишем ! Гледам, във форума влизаш, а тука не се обаждаш хич ! P.P.S. Ей, лапешка работа, маа му стара ! P.P.P.S. Мда ...Тук се подвизава едно живо доказателство за поне три неща - че еволюцията може да подмине някого, че не е добре по време на бременност да се вземат наркотици и силни лекарства, и че акълът на планетата е константа, а населението постоянно расте. Дали не е добре лоботомията да се въведе отново като лечебна процедура .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 koleloto otnovo e v prodajba ne e polzvano ot minalata godina i si e v sa6toto sastoqnie kakto na snimkite-otli6no.koito ima interes moje da doide da go vidi v komatevo nai udobno e sutrin do 11,4e sled tova sam na daskalo (.tzenata e 50 lv.tvardo.ne sam vlizal vav foruma i zatova ne se i uto4nihme minalata godina sas jelae6ite da go vidqt.no do nedelq 6te si proverqvam PM-te.obe6tavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Така като го смятам това колело е на има няма четири години и ти му търсиш 50лв.ОМГ това е алчно.Ако беше по живково време можеше и да стане.Само да те ориентирам че това ново сигурно струва 50-60лв.Има колела по 80лв чисто нови.Ако си сагласен давам ти 20лв и си стискаме рацете.Трябва ми колело ама 50лв за това няма да дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Ако не си го продал още прати ми пм с телефон на които да се свържа с теб. И всъщност колко цола са гумите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Продавали се още ?? Дай телефон за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.