Jump to content
BulForum.com

видео камера

Recommended Posts

canada said:
имам една камера която записжа на малки касетки. някои може ли да ми ги прехварли на CD? за което 6те си платя.

Т.нар. "малки касетки" може да са Hi8, VHS-C, MiniDV....уточни какъв е формата, че да могат по-лесно да ти помогнат хората. Не за друго...ами за едните "малки касетки" трябва да имаш тунер или вход на видеокартата и т.н., а с другите става доста по-лесно - само съвместим порт. :)

Midex said:
Т.нар. "малки касетки" може да са Hi8, VHS-C, MiniDV....уточни какъв е формата, че да могат по-лесно да ти помогнат хората. Не за друго...ами за едните "малки касетки" трябва да имаш тунер или вход на видеокартата и т.н., а с другите става доста по-лесно - само съвместим порт. :)

da prav si tezi kasetki se vodqt MiniDV

Ами случил си най-лесния вариант - вече си имаш цифровия запис, само трябва да 'влезе' в компа. Процесът не е много по-различен от всеки друг трансфер на данни - първо обаче виж камерата ти през какъв интерфейс ще ги подава USB2 или 1394 (по-вероятно второто). А ако имаш само касетите без камера убеден съм, че във форума има поне 10 човека с такъв вид камери и които вършат постоянно процедурата с прехвърлянето. :)

Midex said:
Ами случил си най-лесния вариант - вече си имаш цифровия запис, само трябва да 'влезе' в компа.

А каква е процедурата, ако формата е Hi8. Знам , че и те могат да се правят на диск, но дали трябва да имам ТВин? Щото имам няколко касети, но не ми се ходи да ги правя в някое студио, защото не ми е толкова важно, а и винаги мога да ги пусна през камерата. Но ако е нещо, което мога да направя сам вкъщи....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...