Jump to content
BulForum.com

Продавам Сименс М65

Recommended Posts

Сименсът е в мен от понеделник. Остави ми го един познат, който замина за доста време в чужбина...бях му дал пари назаем преди да замине и този М65 е като компенсация да не ми връща парите, тъй като определено струва повече от заема, а и вече не му трябва :rolleyes:

Тъй като нямаше време да го разпитам за телефона, за трите дена през които е в мен се постарах да мина през всичките му менюта и функции, да говоря с него вместо с моя си телефон, за да видя ако прояви някакъв дефект да знам...Засега не виждам никакви кусури освен, че на предното стъкло има 2-3 леки козметични драскотинки, които изобщо не дразнят и според мен са получени при вкарване/изкарване в някакъв калъф (макар, че ми го даде с магнитен калъф, в който няма как да се надраска). Камерата му работи перфектно - дори още в понеделник бях пуснал една тема дето си продавах мои неща и снимките ги направих с този телефон. Видеоклиповете също са ОК, даже за проба качих части от МР3 за сигнали...абе всичко по менютата и копчетата си е ОК. Не съм пътувал извън Пловдив, но в града където съм ходил...подлези, надлези...обхватът не мърда (нарочно го наблюдавах). Приема и М-телски, и Глобулски карти (Вивателска нямам подръка). Батерията при малко говорене от понеделника досега е спаднала с 1/3. Има си адаптер, както и едно пликче с някакви резервни пластмасови части (май ако ще се заменя гуменото капаче на обектива с пластмасов постоянен пръстен и др. такива).

Мисля, че цена от 100 лв. е резонна за този модел.

П.П. Забравих да спомена, че в цената влиза и USB кабел със софтуер (диск). :)

ЕДИТ: ПРОДАДЕН!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...