Jump to content
BulForum.com

Какво означава това


bd1

Recommended Posts

Инсталнах си играта Transport Giant (2004) инсталирам я, краквам я обаче като пробвам да я пусна и нищо не излиза. След това видях че има ъпдати инсталирах ги както пише вкарах и другия крак и след това като се опитах да я подкарам и ми излиза тоя надпис : Daemon Tools is installed but locked! Please unlock Deamon Tools and restart Application Чесно казано това нещо не ми се беше появявало преди 1 година когато за първи път я бях инсталнал. Сега си нямам представа как се отключва тоя Даемон тоолс и моля за хелп :(

Link to comment
Share on other sites

Или в някой от ъпдейтите са сложили нещо, което засича такива емулатори и не ще да тръгне или го заключва - тогава тярбва да си сложиш програмка, която скрива, че има инсталиран ДТ. Другия вариант е за играта да трябва да се включат някои от емулацийте, а ти да не сиго направил. Тогава от настройките на ДТ си ги пусни и виж да ли ще стане.

На едно място в интернет имаше, че някои игри преименуват deamon.dll файла и явно правят някви мизерии. Пробвай с програма за криене на ДТ. Имам една в нас, о не и помня името.

Link to comment
Share on other sites

Преди да ползваш Anti-blaxx преинсталирай DT. Защото е възможно да ти е преименуван файл. Преинсталираш, тогава пускаш atni-blaxx и едва тогава играта.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...