Jump to content
BulForum.com

[SELL] Колони + усилвател

Recommended Posts

Колоните са : http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=51304 - 200 лв.Перфектни са.

Усилвателят е AKAI 4x50w (реални) .Made in Japan.2-та са за 4 ома,другите са за 8-16 ома.Има си всички защити-при включване и т.н..Точният модел не го знам.Бая е голям и тежък.Транзисторен е.150лв.

Колоните са : http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=51304 - 200 лв.Перфектни са.

Усилвателят е AKAI 4x50w (реални) .Made in Japan.2-та са за 4 ома,другите са за 8-16 ома.Има си всички защити-при включване и т.н..Точният модел не го знам.Бая е голям и тежък.Транзисторен е.150лв.

Имам интерес при сериозен коментар на цената(все пак виж лика който си дал).

Имат ли колоните гаранция?

Ами линка си е точен.Той е дал цена на двете колони при условие че едната струва 179лв

Айде трупнахме един пост повече :punk .Не разбирам какво общо има твоя коментар с темата на човека - не съм казал че линка е грешен(да не говорим че нямаш представа за какво става въпрос(това е цената за две)) :)

Айде трупнахме един пост повече :punk .Не разбирам какво общо има твоя коментар с темата на човека - не съм казал че линка е грешен(да не говорим че нямаш представа за какво става въпрос(това е цената за две)) :)

извинявайте грешката е моя,просто съм се обаркал че цената е за 1 колона,но в последствие ме "светнаха" че е за 2-те :D . ,и просто колоните отпадат от продажба,аз така или иначе съм си доволен от тях и ще си ги запазя.

Моля темата да се затвори.

pi4ove neznam kakvo gledate ama v TEHNOPOLIS cenite vinagi sa za edna broika!!!!!!!

TAka 4e 200lv za tiq koloni sa prekaleno malko dori!!!!!!!!!!!! Az iskah da zimam takiva predi okolo godina i cenata im be6e 200lv. za broika !!!!!! Oba4e se sprqh na JAMO ina4e kolonite koito prodava pi4a sa neveroqtni i svirqt adski dobre !!!!!!

Taka 4e 4etete vnimatelno kakvo pi6e v ofertata!!!!!!! TONKOLONA a ne TONKOLONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne naprazno e snimana samo ednata kolona!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

P.S. Sorry za Offtopic-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

pi4ove neznam kakvo gledate ama v TEHNOPOLIS cenite vinagi sa za edna broika!!!!!!!

TAka 4e 200lv za tiq koloni sa prekaleno malko dori!!!!!!!!!!!! Az iskah da zimam takiva predi okolo godina i cenata im be6e 200lv. za broika !!!!!! Oba4e se sprqh na JAMO ina4e kolonite koito prodava pi4a sa neveroqtni i svirqt adski dobre !!!!!!

Taka 4e 4etete vnimatelno kakvo pi6e v ofertata!!!!!!! TONKOLONA a ne TONKOLONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne naprazno e snimana samo ednata kolona!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

P.S. Sorry za Offtopic-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

Ами мерси за подкрепата :) ,ама сутринта един ми писа че цената била за двете колони и аз незнам точно :).Някой ако знае със сигурност да пише :) ,да знам дали да ги пусна пак за продажба :).

П.П. Иначе колоните са си супер :)

Ами мерси за подкрепата :) ,ама сутринта един ми писа че цената била за двете колони и аз незнам точно :).Някой ако знае със сигурност да пише :) ,да знам дали да ги пусна пак за продажба :).

П.П. Иначе колоните са си супер :)

Ami pisal ti e ili nqkoi koito e poglednal samo cifrata na linka koito si dal ili prosto nqkoi dreben tarikat koito si e mislil che shte ti smukne cenata na 100lv (da ne izkluchvame variqnta na e v povechko negramoten i da ne pravi razlika mejdu edinstveno i mnojestveno chislo).

Cenata inache e za edna broika i tvoqta oferta si e aktualna.

Da tova e verno az ti go kazvas sus sigurnost za6toto gi vidqh tezi koloni i 6tqh da gi zimam!!!!!!!!!

V tehnopolis kolonite sa naredeni taka 4e ot ednata strana e ednata ko.ona ot drugata strana e drugata kolona a posredata sa usilvatelite!!!!!!!!!! Iot dvete strani pi6e ceni na kolonite!!!!!! Taka 4e ofertata ti e stra6na i mnogo pravilna !!!! Sq otdelen e vuprosa 4e nqkoi hora nemogat da 4etat!!!!!!! Koito nevqrva da ide do TEHNOPOLIS i da vidim dali 6te si gi nameri za tiq pari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aide uspeh v prodajbata!!! :punk

Незнам кой е неграмотен :) .Прави сте че колоните в технополис са разположени така но специално под всяка пише цената и за колко броя е.Моля идете и си опреснете информацията.А това колко са били преди една година нали се сещаш че не е актуално сега.Преди една година си е за тогава!!!

Сега по темата за защото това тука не е пазара който за каквото иска да си говори.Моята оферта е валидна.ICQ-to ми е 221791695.Ако решиш да ги продаваш ми пиши да се разберем нещо. :punk

Незнам кой е неграмотен :) .Прави сте че колоните в технополис са разположени така но специално под всяка пише цената и за колко броя е.Моля идете и си опреснете информацията.А това колко са били преди една година нали се сещаш че не е актуално сега.Преди една година си е за тогава!!!

Сега по темата за защото това тука не е пазара който за каквото иска да си говори.Моята оферта е валидна.ICQ-to ми е 221791695.Ако решиш да ги продаваш ми пиши да се разберем нещо. :punk

Pak malklo Off ama stiga sme zablujdavali eventualnite kupuvachi.

Ami da se obzalojim po edna kasa bira koi e prav!!!

Kazvash v kolko pred Technopolis idvam, vlizame, vijdame koi e prav i sled tova direktno otsreshta v metro i ediniq kupuva kasata s bira.

Pak malklo Off ama stiga sme zablujdavali eventualnite kupuvachi.

Ami da se obzalojim po edna kasa bira koi e prav!!!

Kazvash v kolko pred Technopolis idvam, vlizame, vijdame koi e prav i sled tova direktno otsreshta v metro i ediniq kupuva kasata s bira.

Предлагам да спрем да пълним на човека темета с офф.ICQ-то ми го знееш кажи кога да се видим за да видиш колко са и да си взема касата бира :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...