Jump to content
BulForum.com

Excel - 'разбиване' на function-а


Recommended Posts

Значи става дума за този файл. Направен е така , че при въвеждане на даден входящ номер да показва дадените данни + оценки на ученика отговарящ на номера. Файла е Sheet Protected , но с това се справих - паролата е "RELVSEJVVBZVCZR" (без кавичките , за всички sheets ( 1,2,3,4)).

Трябва ми някък да се edit-не и да се изкара цялата информация с имена и оценки ,за да направя класиране по бал.Помъчих се 2-3 часа с няколко friend-a но така и не успях , за това моля за помощ тук :>

P.S. Това са оценките от изпитите след завършен 7 клас и за първа година са направени по този начин. Оценките ми трябват за 1 съседче за да му сравим бала с на другите ученици.

P.S.S. Някой да не каже че файла е празен , входящите номера са от рода 020001 и нагоре (съответно 020002 ,020003 и т.н.)

Link to comment
Share on other sites

Изобщо не е необходима парола, за да се извлече информацията. Просто натискаш Ctrl+A, избираш цвят на шрифта черен, големина 10, и селектираш редове с номера 50/3000. Десен клик>Unhide. Информацията се съдържа между К271 и Р2764. Като направиш подредба по бал, излиза списък.

П.П. Айде, наготово тук, само списъка - подреден по бал.

Link to comment
Share on other sites

хех thx alot :) ма след кат се помъчих 1 час на тва което имам , видях че от рио-то са сложили нов файл :))) аз лично се мъчех в/у това и номера с фонта и ънхайд не става ;>

thx tho :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...