Jump to content
BulForum.com

Counter Strike Install

i80386

Recommended Posts

Sorry за тъпия въпрос, но какво трябва да имам, за да мога да си инсталирам CS, и най вече има ли всички необходимо на едно място някъде в Warez-a? Нещо като пълна инсталация?

Mav3r1ck said:
Instalirah si Counter-Strike , no mi nqma consolata.Kajete kak da q sloja?

натиска6 върху иконата десен бутон на плъха Пропартис после там дето пи6е таргет напрая дописжа6 -console i tfa e ;)

• 5 months later...

ahm be ne znam ama ve4e zeha da me fa6tat karastan4ovite ot toa CS deto se opitvam da si installna...ta problema mi e slednia...svalih si half-life i si go instalnah versia 1.1.0.8 svalih si CS 1.5 i ja instalnah puskam si CS-to addvam si servarite i probvam da vljaza ama mi kazva 4e ne moej 6toto sa drugi versii....ta puskam da si updatena CS ot igrata ama ni6to ne stava i skapania update ne ba4ka ta ka4ete mi do koja versia trjbva da updatena CS i FL ta da cukam na servarite na wareza i ot kude da namerja si4kite nujni updati?

Mercy mnogo predvaritelno.

AGENT_ORANGE said:
Anga spomnqm si kak se ma4ihme kato gre6ni dqvoli btw az iam rabote6t Opposing Force v single player  :D  :D  :D

Спомени, спомени .... :) :) :) :music

SparX said:
ahm be ne znam ama ve4e zeha da me fa6tat karastan4ovite ot toa CS deto se opitvam da si installna...ta problema mi e slednia...svalih si half-life i si go instalnah versia 1.1.0.8 svalih si CS 1.5 i ja instalnah puskam si CS-to addvam si servarite i probvam da vljaza ama mi kazva 4e ne moej 6toto sa drugi versii....ta puskam da si updatena CS ot igrata ama ni6to ne stava i skapania update ne ba4ka ta ka4ete mi do koja versia trjbva da updatena CS i FL ta da cukam na servarite na wareza i ot kude da namerja si4kite nujni updati?

Mercy mnogo predvaritelno.

Pi4, trqbva da update-nesh Half-a do versiq 1.1.1.0. Tarsi v Gamez1 za CS ili HL i nqkade tam shte namerish i update-a.

Народе... Тя ква я мислех, тя ква стана.... Тука едни проблеми се развъртяха с Counter Strike 1.5. Значи, търся си аз като бял човек и свалям от:

http://www.warez.ru:8084/gamez/Half-Life/Half-Life.i.CS1.5/

съответните файлове.. и кво се получи - .mds файла е нешо нечетимо и даемон-а не го разчита. И не стана. После дръпнах едно .iso и го инсталирах - нищо лошо дотук.

Но за да кача CS 1.5 всеки знае, че требе да имам HL 1.1.1.0. обаче...

http://www.warez.ru:8084/gamez/Half-Life.s...fe-update-1110/

е доста... ПРАЗНА!!! В фрий техно линк го има ъпдейта, ама аз пък съм си превишил лимита.. та.. молбата ми е - айде някой да го качи плз!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...