Jump to content
BulForum.com

Климатици MIDEA

Recommended Posts

Имам 2 приятели, които имат климатици Мидеа повече от половин година и нямат никакви проблеми!

Може би в момента сегашните модели са най-доброто съчетание цена-качество!

Имам климатик Мидеа и съм доволен от работата му, особено за парите си е перфектен. Но и качествения монтаж е от съществено значение.

Ами и ние имаме 2 климатика, първия беше самсунг, да ти кажа нищо особено като за такава марка... По-късно сложихме втори, мидея, и ти казвам, човече, като пуснеш топло - печка, като пуснеш студено - хладилник :) Много бързо си върши работата, само внимавай за тоя главотъпунгер дето ще ти го слага, по-скоро 2-мата де, да не ти го сложат накриво, нали знаеш, българска работа. Работи си климитака 2 години някъде вече, супер си е. Зимай и не се бой, ако си забелязал по терасите и около тях на много хора, взеха да се купуват такива климатици много като че ли.

а случайно някой от вас да има 18-ка?и справя ли се зимата със студа?Все пак на този климатик ще се разчита да топли 75куб. помещение.

За 75 куб.м и 12 -ка стига, аз поне съм с такъв и зимата топли добре. Много зависи от топлоизолацията и на самото помещение!

а случайно някой от вас да има 18-ка?и справя ли се зимата със студа?Все пак неа този климатик ще се разчита да топли 75куб. помещение.

Инвертор или обикнвен?

А и 75 кубика са доста относително понятие, едно е да си в тухлена кооперация с вътрешна и външна изолация, на 3 ет. отвъзможни 4+, под теб да топлят и да си с изложение изток-запад, или панел, последен етаж и.......

Разликата е огромна, в първият случай инверторна 12 ка ще върши работа, но във вторият задължително нещо по-мощно, ако не искаш да пускаш духалката да помага.

ПП: Мидеата е доста добра машина, особено иневрторите

...............................

ПП: Мидеата е доста добра машина, особено иневрторите

Тук съм съгласен с теб. :) Имаме в магазина 10 климатика Мидея и сме супер доволни "10 защото магазина е на 1800м2 площ" Мисля се водят 27-ци но нищо чудно да се окажат 40-ски.Изпробвали сме ги при екстремни условия. Ще рече лятото правят 10'с при външна температура 35-38'с и зимата поддържат 30'с при външна темтература -18'с. Вярно това са си 10 климатика ама вратите на магазина се отварят при влизането на всеки клиент и малко или много това влияе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...