drugdealer Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 искам да знам дали си заслужават парите и дали ще работят поне 3-те години през които имат гаранция.мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
AviatorX Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Имам 2 приятели, които имат климатици Мидеа повече от половин година и нямат никакви проблеми! Може би в момента сегашните модели са най-доброто съчетание цена-качество! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Имам климатик Мидеа и съм доволен от работата му, особено за парите си е перфектен. Но и качествения монтаж е от съществено значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ами и ние имаме 2 климатика, първия беше самсунг, да ти кажа нищо особено като за такава марка... По-късно сложихме втори, мидея, и ти казвам, човече, като пуснеш топло - печка, като пуснеш студено - хладилник Много бързо си върши работата, само внимавай за тоя главотъпунгер дето ще ти го слага, по-скоро 2-мата де, да не ти го сложат накриво, нали знаеш, българска работа. Работи си климитака 2 години някъде вече, супер си е. Зимай и не се бой, ако си забелязал по терасите и около тях на много хора, взеха да се купуват такива климатици много като че ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted June 18, 2006 Author Share Posted June 18, 2006 а случайно някой от вас да има 18-ка?и справя ли се зимата със студа?Все пак на този климатик ще се разчита да топли 75куб. помещение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 За 75 куб.м и 12 -ка стига, аз поне съм с такъв и зимата топли добре. Много зависи от топлоизолацията и на самото помещение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 а случайно някой от вас да има 18-ка?и справя ли се зимата със студа?Все пак неа този климатик ще се разчита да топли 75куб. помещение. Инвертор или обикнвен? А и 75 кубика са доста относително понятие, едно е да си в тухлена кооперация с вътрешна и външна изолация, на 3 ет. отвъзможни 4+, под теб да топлят и да си с изложение изток-запад, или панел, последен етаж и....... Разликата е огромна, в първият случай инверторна 12 ка ще върши работа, но във вторият задължително нещо по-мощно, ако не искаш да пускаш духалката да помага. ПП: Мидеата е доста добра машина, особено иневрторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 ............................... ПП: Мидеата е доста добра машина, особено иневрторите Тук съм съгласен с теб. Имаме в магазина 10 климатика Мидея и сме супер доволни "10 защото магазина е на 1800м2 площ" Мисля се водят 27-ци но нищо чудно да се окажат 40-ски.Изпробвали сме ги при екстремни условия. Ще рече лятото правят 10'с при външна температура 35-38'с и зимата поддържат 30'с при външна темтература -18'с. Вярно това са си 10 климатика ама вратите на магазина се отварят при влизането на всеки клиент и малко или много това влияе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.