martveca Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 niakoi moje li da mi nameri "произход и еволюционно развитие на човека" kato ese ili referat speshno thanks predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Заповядай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martveca Posted June 18, 2006 Author Share Posted June 18, 2006 Mersi mnogo ,a mojesh li da mi dadesh oshte informacia zashtoto shte mi triabva oshte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 виж тука има информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Аз като потърсих ми откри това?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Аз като потърсих ми откри това?!? За пореден път се заяждаш на дребно-като не можеш да помогнеш на човека,защо изобщо пишеш!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 За пореден път се заяждаш на дребно-като не можеш да помогнеш на човека,защо изобщо пишеш!? Той си е прав ...... Мързелче си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Като изключим възможността, че едва ли някой би тръгнал да преписва/сканира свои собствени книги и учебници по темата, за да помогне на дадения съфорумец, остава само една алтернатива - проверка в търсачка. Като се има предвид, че даденият потребител е онлайн и във форума, следва, че може да посети някоя търсачка и да въведе ключовите думи. Къде-къде по-сложно е да правиш цяла тема, вместо да хвърлиш едно око на търсачката или няколко образователни сайта. Стига съм офф-поствал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.