Jump to content
BulForum.com

генератор.....на серийни номера на ваучери


LaN

Recommended Posts

Някой да е чувал или работил с подобно нещо ? Не може на никого до сега да не му е хрумвало, че може да има такова нещо и да се запита : "аджеба къв ли е алгоритъма за създаване на номерата" , или : " има ли програмка вече писана от някого за целта? " :P

Някой да има отговор на въпросите ? :)

Link to comment
Share on other sites

Ako въведеш 2-3 грешни кода и ти спират картата. :P

Да, мислено е, ако измислиш нещо, светни ни, ама само наши хора тук, да не ни усетят. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Може би номерът на всеки напечатан ваучер се регистрира в системата... Нещо като "оригинален СД кий"

Link to comment
Share on other sites

С всичко казано до сега => трябва да имаш достъп до база-данните на мтел, mission impossible : 4, или да си някакъв невероятен късметлия.

П.П. Една позната въвела повторно ваучера и й го зачели. Може да е така, аз лично й вярвам, но шанса да стане е малък.

Link to comment
Share on other sites

..........................................П.П. Една позната въвела повторно ваучера и й го зачели. Може да е така, аз лично й вярвам, но шанса да стане е малък.

 

Възможно е . Преди време (миналата година лятото) ,беше възможно ако си на би кънект карта да си говориш безплатно с глобулски номера :D Просто преди да въведеш номера на който искаш да звъннеш трябваше само да сложиш и номера на някой от безплатните телефони -150, 166 ,160 и т.н. (демек Пожарната ,Полицията и тъй и тъй нататък - номера на които операторът дава правото да се звъни без пари) .Примерно искаш да звъннеш на номер 0899 12 12 12 , въвеждаше се 150899 12 12 12 :) Действаше безотказно .За съжаление номера вече не става. Някой да знае някакъв подобен трик ? :)

Link to comment
Share on other sites

Да генерират се случайно, но са както при ЦД-КЕЙ-овете на Близард.. Ако ти го налучкаш, но не е активиран там - нищо!

Един приятел се обърка докато си въвеждаше номера на ваучера и си добави 30-тина лв. (не помня точно колко), вместо пет :D Естествено след това си добави и собствения ваучер :)

 

LaN Имало е такива далавери още, помня пред време, при съкращаване по някакъв начин на номера на който изпращаш SMS ти излизаше без пари...примерно от 0898 123 123 го правиш на 089 123 123. SMS-ът ти е безплатен...ама действаше само 2-3 дни :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...