Jump to content
BulForum.com

Продавам фотоапарат, Panasonic FZ20

Recommended Posts

Апаратът е в отлично състояние. Причината е, че искам да взема огледално-рефлексен. Към него върви и 1GB pqi SD, 16MB Panasonic SD, сенник, зарядно и всички кабели - както си е в комплекта. Silver. 1 година гаранция.

850лв.

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Pana...nic_dmcfz20.asp

Снимки, правени от мен с него: http://genecatcher.deviantart.com

750!

Ако не ви харесва офертата - в магазина ще ви го дадът за 999 + 100 за 1GB SD.

Аййй много ми харесва, но... :( . Бартер за бъбрек + доплащане от моя страна приемаш ли? :D

Сега сериозно, че бат' KILLERINCHO дебне за още warn. Предполагам не приемаш бартери, но липсата на пари точно сега ме принуждава да питам. И колко би намалил цената преди да го свалиш от продажба?

Не бързам с продажбата. Бартер не ме устройва, просто защото няма смисъл - ще търся DSLR (предлагат ми да се занимавам професионално и по тази причина ще ми трябва сериозна машина). От цената не мога да смъквам повече - та той е непокътнат (да съм направил 100-200 кадъра).

600лв. Сега пък ще кажете, защо го продаваш толкова евтино - какво му има?

600лв. Сега пък ще кажете, защо го продаваш толкова евтино - какво му има?

на мен ми стана интересно вече. към кого е гаранцията? комплекта все още ли включва паметта? става ли апарата за употреба от пълни аматьори като мен (включително би ли понесъл безаварийно мъкнене в раница при моткане из планините с колило или пеш?)? колко снимки изкарва горе-долу с едно зареждане на батериите?

Съжалявам приятели, апарата го продадох на доста по-разумна цена в друг форум. 850лв

Съжалявам приятели, апарата го продадох на доста по-разумна цена в друг форум. 850лв

шегички си правиш с нас, а? ;)

със здраве и успехи в работата. аз ще си търся дуракоустойчива сапунерка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...