genecatcher Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Апаратът е в отлично състояние. Причината е, че искам да взема огледално-рефлексен. Към него върви и 1GB pqi SD, 16MB Panasonic SD, сенник, зарядно и всички кабели - както си е в комплекта. Silver. 1 година гаранция. 850лв. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Pana...nic_dmcfz20.asp Снимки, правени от мен с него: http://genecatcher.deviantart.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 750! Ако не ви харесва офертата - в магазина ще ви го дадът за 999 + 100 за 1GB SD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Аййй много ми харесва, но... . Бартер за бъбрек + доплащане от моя страна приемаш ли? Сега сериозно, че бат' KILLERINCHO дебне за още warn. Предполагам не приемаш бартери, но липсата на пари точно сега ме принуждава да питам. И колко би намалил цената преди да го свалиш от продажба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 Не бързам с продажбата. Бартер не ме устройва, просто защото няма смисъл - ще търся DSLR (предлагат ми да се занимавам професионално и по тази причина ще ми трябва сериозна машина). От цената не мога да смъквам повече - та той е непокътнат (да съм направил 100-200 кадъра). Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 600лв. Сега пък ще кажете, защо го продаваш толкова евтино - какво му има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 600лв. Сега пък ще кажете, защо го продаваш толкова евтино - какво му има? на мен ми стана интересно вече. към кого е гаранцията? комплекта все още ли включва паметта? става ли апарата за употреба от пълни аматьори като мен (включително би ли понесъл безаварийно мъкнене в раница при моткане из планините с колило или пеш?)? колко снимки изкарва горе-долу с едно зареждане на батериите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Взимам го. Само кажи кога и къде да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 15, 2006 Author Share Posted June 15, 2006 Съжалявам приятели, апарата го продадох на доста по-разумна цена в друг форум. 850лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Съжалявам приятели, апарата го продадох на доста по-разумна цена в друг форум. 850лв шегички си правиш с нас, а? със здраве и успехи в работата. аз ще си търся дуракоустойчива сапунерка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.