Shadow^Dancer Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Претенции няма стига да не е много стар и с изчерпан ресурс. Иска се да работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Бачкат ли нормално тези двата ако да бих взел единия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 имам това което търсиш, LITE-ON на 6 месеца е, с оставаща гаранция още 6, да съм изгледал максимум 10-15 диска. ICQ 236-130-690 / 25 марки даваш и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 много пари им искате ... все пак е просто двд ром. не е писачка, не е нищо. повече от 10-15лв в зависимост от състоянието не мога да дам. а kiro и този под него като искат да купуват и продават разни неща могат да си пуснат собствени теми, не е толкова трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Киро ти беше писал за двд даже две ти предлагаше аз писах че ще взема едното другото си е за теб но после той си изри поста аз каква вина имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 недей рева изтрил си е поста защото някой ги е купил. ти или някой още по-нагъл от теб който даже и в темата не се е обявил. ти поне си писал пост ... ама какво да се прави, разни хора, разни ДЕФЕКТИ НА ЛИЧНОСТТА ! ЕДИТ: funakoshi нормална си е цената ама ако не си ги купил ти, някой друг ги е взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 А може и да не са били и ДВД-та щото на 6 и 10 лв ме съмнисва малко що направо не го питаш него Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 DVD-ROM LG - 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.