Jump to content
BulForum.com

купувам: NOKIA 8910i !!!

Recommended Posts

Търся да закупя Нокиа 8910i (с цветния дисплей). Търсих на много места но просто е на изчезване.Много държа телефона да е перфектен и особено панела. Ако е на по-малко от година ще е най-добре.

Ако имате предложения се свържете с мен за да обсъдим цената според състоянието.

email: [email protected]

GSM: 0885 30 20 37 - Angelov

Thank you!

Ами има един такъв в магазина който е до Германос(тоя който е на гарата) ! Магазина се пада на ъгъла ! там имаше такъв за 250 кинта !

странно... този магазин мисля, е беше на един познат на който се обадих първо да питам и той ми каза, че имал само черно белия (Nokia 8910) но може и да бъркам... А ти като го видя там в какво състояние беше? Като казвам, че го търся в перфектно състояние наистина имам в предвид да няма никакви забележки по панела понеже съм решил да му пваря елементите от злато след като го купя и това определено няма да му върви ако е надран целия...

С удоволствие ще дам 250 лева за перфектен такъв телефон...

перфектна никаде няма да намериш скоро и аз търсих обиколих целия пловдив , в софиа също не намерих накрая купих един такъв от вегата в задоволитено състояние , нов просто не си заслужава цената му е 700лв горе долу държи яко цена

Ами не беше много поочукан но не си спомням ! Но да ти кажа може и да са го продали вече ! не съм много сигорен ! По добре отиди и провери , защото може вече да са го продали ! Иначе мога да попитам за един от Смолян ! Имам един познат и той притежава такъв и естествено , че го продава май за около 250 (но не съм сигорен) ! Незнам в какво техническо състояние е , но може да го питаш !

Това му е ICQ-то 343-288-373 ! Дано да е запазен , за да може там да си направиш твойте нови панели , който ще са изключително скъпи ако са от чисто злато !

Може би говорим за един и същ телефон от Смолян. Бях се свързал с един смоленчанин който имал магазин но и неговия не е това което трябва да бъде... не ме устройва... Сега един пич ми е изпратил снимки на мейла които изглеждат доста добре.

За панела... да. Смятам да е от чисто злато...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...