DJ Mighty K Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Търся да закупя Нокиа 8910i (с цветния дисплей). Търсих на много места но просто е на изчезване.Много държа телефона да е перфектен и особено панела. Ако е на по-малко от година ще е най-добре. Ако имате предложения се свържете с мен за да обсъдим цената според състоянието. ICQ: 257-084-240 email: [email protected] GSM: 0885 30 20 37 - Angelov Thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted June 3, 2006 Author Share Posted June 3, 2006 Никой ли не иска да ми продаде такъв телефон ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Ами има един такъв в магазина който е до Германос(тоя който е на гарата) ! Магазина се пада на ъгъла ! там имаше такъв за 250 кинта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted June 3, 2006 Author Share Posted June 3, 2006 странно... този магазин мисля, е беше на един познат на който се обадих първо да питам и той ми каза, че имал само черно белия (Nokia 8910) но може и да бъркам... А ти като го видя там в какво състояние беше? Като казвам, че го търся в перфектно състояние наистина имам в предвид да няма никакви забележки по панела понеже съм решил да му пваря елементите от злато след като го купя и това определено няма да му върви ако е надран целия... С удоволствие ще дам 250 лева за перфектен такъв телефон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 перфектна никаде няма да намериш скоро и аз търсих обиколих целия пловдив , в софиа също не намерих накрая купих един такъв от вегата в задоволитено състояние , нов просто не си заслужава цената му е 700лв горе долу държи яко цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Ами не беше много поочукан но не си спомням ! Но да ти кажа може и да са го продали вече ! не съм много сигорен ! По добре отиди и провери , защото може вече да са го продали ! Иначе мога да попитам за един от Смолян ! Имам един познат и той притежава такъв и естествено , че го продава май за около 250 (но не съм сигорен) ! Незнам в какво техническо състояние е , но може да го питаш ! Това му е ICQ-то 343-288-373 ! Дано да е запазен , за да може там да си направиш твойте нови панели , който ще са изключително скъпи ако са от чисто злато ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 Може би говорим за един и същ телефон от Смолян. Бях се свързал с един смоленчанин който имал магазин но и неговия не е това което трябва да бъде... не ме устройва... Сега един пич ми е изпратил снимки на мейла които изглеждат доста добре. За панела... да. Смятам да е от чисто злато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ми що не пробваш тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.