tedy Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Точният модел е MDR-XD100. снимка Абсолютно нови са, днес ги купих от МЕТРО за 33 лв. За съжаление знаете, че не дават да се пробват там, имах надеждата да имат разбиващ бас, нещо, което да не съм чувал досега, но не се оказа баш така, явно твърде големи очаквания съм имал за слушалки за 33 лв. Аз съм с Watson слушалки от близък клас, и явно като видях размера си казах, че ще имам баскаса на ушите .. Басът е добър като за парите си, но явно бях заслепен от размерите им. Ще търся нещо по-скъпо, около 100 лв, по-нататък, с изключително мощен бас, така и така съм пооглушал вече.. Давам ги с всичко което беше в кутията. Цена: 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Какво мислиш за това : http://nextvasko.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=417 + 100 кинта доплащане от теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Малко извън темата, ама имаш право в тридневен срок да ги върнеш, ако не ти харесат... Просто им казваш, че не ти харесват и искаш да ги върнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Какво мислиш за това : http://nextvasko.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=417 + 100 кинта доплащане от теб? Тези са безжични. Слушалките, с които съм в момента работят сигурно по 5-6 часа всеки ден, и честно казано, ако ще трябва да зареждам батерии всеки 2-3 дни не дай си боже всеки ден, е изключено просто.. (Едит: сега разгледах, батериите траят по-малко от ден, а се зареждат над 10 часа). Знам за репутацията на Sennheiser, но 100 лв не са малко да ги дам точно в този момент, предпочитам да поразуча нещата преди да направя още някоя прибързана покупка. Освен това чета доста лоши отзиви за този модел, за здравината му, главата ми е голяма, и това не е за пренебрегване, батериите траят малко, а ще се ползват само на комп. Тия Watson с които съм са на 3 години, здрави кучета. Да използвам да спомена, че на Sony-то характеристиките са следните: Power Handling capacity: 1,500 mW Sensitivity: 100 dB/mW Frequency: 12 - 22,000 Hz Cord: 3.5 m здрав кабел Малко извън темата, ама имаш право в тридневен срок да ги върнеш, ако не ти харесат...Просто им казваш, че не ти харесват и искаш да ги върнеш. Не мисля, че ще ги приемат, а освен това не ми се разправя, разправия ще е, а и нямам нерви, ще изляза като някакъв глупак, който си е въобразявал, че купува Мерцедес купувайки примерно Шкода . Ако не друго, поне кабела е добър, дълъг, за резервни части ще ги държа. Нова цена: 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Спомням си, преди няколко години в Англия, англичанчетата се разсипваха да връщат стоки, от които са останали недоволни. В Аргос винаги имаше опашки на касите за връщане... А тук все си мислим, че трябва да излезнем глупаци, като върнем нещо от което сме недоволни. Абе потребителят е най-важен! Пич, като не те кефят как звучат, бягай и си 'зимай 30 и колкото лева, не се чуди толкова. Ако има възможност.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 iskam da gi 4uia kak sa i gi vzemam za 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 До утре са запазени за RiMy_SuN, ако тя се откаже, spiroffff, ще се разберем. Вярно, че RiMy_SuN не действаше точно по правилата, и никой не знаеше за нея, но от няколко места се опитват да ме убедят, че тия слушалки нямат продаване, да съм ги върнел в магазина, замалко да си останат в шкафа за резервни части (да им взема кабел, наушници и т.н. за старите ми и почти ръждясали такива , което беше и една от целите да искам нови), парите ги бях почти прежалил, нямам вече нерви да се занимавам с глупости и с т.нар. персонал в тези големи магазини, все попадам на разни екземпляри, с които се нервя (с малки изключения). Но така е когато ходиш в МЕТРО с някой, който обикаля с часове , и имаш време да висиш пред щандовете с техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 bate prodavai gi na koito si iska6 namerih si slu6alki pozdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.