Jump to content
BulForum.com

Monkey Island: The best part


decieve

The Best Part of Monkey Island  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Не знам просто реших да попитам феновете на поредицата коя от историите ги кефи най-много. Споделете и коя според вас е най-изродската загадка от 4-те части. За мен лично най-трудна си остава MI2, а най-яката загадка е от MI3 и по-точно как да умреш на Blood Island :pirate :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Първата е култова, с яки лафове, втората се сбозва или Ron Gilber има някаква идея която в последствие в 3 и 4 не се развива. Тройката се прави от нов екип, но е в духа на единицата, а чеворката също не е лоша, само монки комбата ме дразни с това monkey see - monkey do

Това с умирането беше като смесиш изтрезвителя с алкохол нали? Мисля, че още в книгата с рецепти на Гудсууп го пишеше.

Link to comment
Share on other sites

Определено втората - най-великият куест. Първата мисля само веднъж съм я играл и то в далечното минало, така че спомени нямам, но двойката толковап пъти съм я преигравал, че нямаше начин да не останат. Третата част беше свежа, а четвъртата с това 3D просто дори не я инсталирах.

Link to comment
Share on other sites

Първата ми идва малко в множко, пиратските дуели с обидите са култови, но втората част като че ми харесва повече. Третата изобщо не е лоша, но съм привърженик на по-древните адвенчъри, така че гласувам за MI2. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...