hou001se Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 znachi celta mi e da oturva nqkoi ot vuprosnata zanimavka. Moga da dam mejdu 2 i 5 leva v zavisimost ot sustoqnieto. predlojeniq tuk ili na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 имам един хек, сив, домашно производство - чисто нов, изобщо не е играно, ако искаш пиши да се разберем да го видиш и ако ти хареса - 5 лева и е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Ако искаш, можеш да оттървеш една бабка, която ходи по цетъра и централна гара. Тя би се разделила с един такъв хек за 2 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Ако искаш, можеш да оттървеш една бабка, която ходи по цетъра и централна гара.Тя би се разделила с един такъв хек за 2 лв Ако започнеш да се пазариш може и за по-малко ... купувал съм няколко хека от нея и съм много доволен , но зе да ми става навик и ги губя доста често ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 problema e 4e vuprosnata baba ne sum q vijdal ot mnoogo vreme. I az si turdq eftinko hek4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 на какво казвате хек ? благодаря на slay да пояснението Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 плетена от прежда топчица, пълна. но не до горе с някакви топченца, леща или нещо друго. Подритва се от няколко човека, като целта е да се задържи колкото може по-дълго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Ако започнеш да се пазариш може и за по-малко ... купувал съм няколко хека от нея и съм много доволен , но зе да ми става навик и ги губя доста често ... Vsichko tova s babichkato dobre ama ot dosta vreme q nqma neshto, a kolkoto do tova che gi gubish ne e zle da kajesh gore dolu kude che da potursim malko :) Inache mi trqbva prodavach, a ne kude gi prodavat poneje nov na cena 7-8 leva ima ot kude da namerq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Бабичката днеска беше на централна гара. Пред подлеза от страната на дюнерите Аладин. Цената на хека е 2 лева. На всичкото отгоре живее и в съседния до моя блок. Ако се съберат желаещи мога да се опитам да уредя една поръчка от няколко бройки. Може и да пусне цена на едро . Другия вариянт е в неделя на Руския пазар. Има доста бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.