Jump to content
BulForum.com

Kupuvam pleten hek

Recommended Posts

имам един хек, сив, домашно производство - чисто нов, изобщо не е играно, ако искаш пиши да се разберем да го видиш и ако ти хареса - 5 лева и е твой

Ако искаш, можеш да оттървеш една бабка, която ходи по цетъра и централна гара.

Тя би се разделила с един такъв хек за 2 лв :)

Ако искаш, можеш да оттървеш една бабка, която ходи по цетъра и централна гара.

Тя би се разделила с един такъв хек за 2 лв :)

Ако започнеш да се пазариш може и за по-малко ;) ... купувал съм няколко хека от нея и съм много доволен , но зе да ми става навик и ги губя доста често ... :)

плетена от прежда топчица, пълна. но не до горе с някакви топченца, леща или нещо друго. Подритва се от няколко човека, като целта е да се задържи колкото може по-дълго.

Ако започнеш да се пазариш може и за по-малко ;) ... купувал съм няколко хека от нея и съм много доволен , но зе да ми става навик и ги губя доста често ... :)

Vsichko tova s babichkato dobre ama ot dosta vreme q nqma neshto, a kolkoto do tova che gi gubish ne e zle da kajesh gore dolu kude che da potursim malko :) :) :)

Inache mi trqbva prodavach, a ne kude gi prodavat poneje nov na cena 7-8 leva ima ot kude da namerq.

Бабичката днеска беше на централна гара. Пред подлеза от страната на дюнерите Аладин. Цената на хека е 2 лева. На всичкото отгоре живее и в съседния до моя блок. Ако се съберат желаещи мога да се опитам да уредя една поръчка от няколко бройки. Може и да пусне цена на едро :D .

Другия вариянт е в неделя на Руския пазар. Има доста бройки.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...