Jump to content
BulForum.com

Маса: Миризмата на шампанско много ми харесва


Recommended Posts

Състезателят на Ферари Фелипе Маса също не свали усмиваката от лицето след края на надпреварата за Гран при на Европа на пистата “Нюрбургринг” в Германия. Маса финишира трети и така постигна своя първи подиум в кариерата си.

 

“Много съм щатлив от факта, че тук в Германия спечелих своя първи подиум в кариерата си”, заяви Маса. “Чувствам се страхотно и искам да благодаря на моя тим за чудесната работа. Радвам се за победата на Михаел. За пореден път показахме, че колата е много силна и ще се борим за титлата до последно. Направих добър старт и настигнах Шумахер на първия завой, но той просто беше от вътрешната страна и нямаше как да го изпреваря. Стратегията ми с две влизания беше успешна и благодарение на гумите Бриджстоун скоростта ми беше много добра. Към края на надпреварата се доближих до Алонсо, но и Кими ми дишаше във врата. Не исках да рискувам и затова карах много внимателно в последните обиколки. Шампанското мирише много добре и дано го опитам още в следващото състезание в Испания”, завърши бразилецът.

Link to comment
Share on other sites

евала на момчето...дано донесе още много подиуми на Ферари... :punk

Link to comment
Share on other sites

Много съм горд с новото ни момче. Все още се учи, но никой не се е родил научен. Вярно беше в Заубер, но там напрежението не беше толкова голямо, колкото в ТОП отбор като Ферари.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...