Runner Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ами това е - 60кв, Разшрирен Център. За повече информация и телефон, ще се разберем на ПМ. Понеже шанса някой да отговори в тоя форум е малък, ще помоля да ме опътите, къде другаде да пусна обявата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minicom Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ми погледни във вестник марица, там има убяви, също така можеш да пуснеш убява. Другаде където ще ти препоръчам е в сайт www.imot.bg Това е с каквото мога ти помогна...скоро и аз търсих къща и сайтето ми помогна да си намера Късмет..дано попаднеш на нещо хубаво и да си заслужава цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Също и в bazar.dir.bg. П.П. ... там има убяви, също така можеш да пуснеш убява. .. @minicom, с тия убяви направо ме оби... Да кажеш на учителката ти по български да си смени работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 Човека не иска чрез агенция, а директно от собственик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Кажи поне нов, стар, панелка, монолит, до какви парици горе-долу, да видя мога ли да помогна!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 Единственото условие е да е до 25 000 евро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Може да стане малко като спам, но понеже вече почнах да пиша в тази тема, ще охладя страстите на евентуалния купувач, като поясня нещо! За тези пари може да вземе апартамент в супер широк център, т.е. в по-отдалечените части. Квадратурата ще е не повече от 45-50м2 и при това най-вероятно това е с общите части. Иначе за тези пари в Кичука примерно може да се вземе доволна панелка около 60-на квадрата (аз лично продадох моята за 25500 зад халите в кичука, като мога да кажа че беше перфектен - влизах и живееш). Иначе нов в широк център е с цена 450-500 евро на м2. Толкова от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stalan Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 M-м-м-да. Прав е Беку... Дори от директен купувач за тези пари в ШЦ можеш да вземеш само гарсониера 40-50 кв. Не ти спамвам темата а ти предлагам за парите ти това: 42 кв.м. на Цариградско шосе (след Полиграфия с/у бенз. OPET) Монолит (тухла), настилки паркет и теракот, ТЕЦ, ТЕЛЕФОН, кабелна и интернет по желание... Ти си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Ще предам на човека и ще видим, какво ще каже. Ще си едитна темата, когато има отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Оказа се чи бил купил апартамент вече... Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.