Jump to content
BulForum.com

Купувам апартамент...

Recommended Posts

Ами това е - 60кв, Разшрирен Център. За повече информация и телефон, ще се разберем на ПМ.

Понеже шанса някой да отговори в тоя форум е малък, ще помоля да ме опътите, къде другаде да пусна обявата.

Ми погледни във вестник марица, там има убяви, също така можеш да пуснеш убява. Другаде където ще ти препоръчам е в сайт www.imot.bg

Това е с каквото мога ти помогна...скоро и аз търсих къща и сайтето ми помогна да си намера :)

Късмет..дано попаднеш на нещо хубаво и да си заслужава цената.

Също и в bazar.dir.bg.

П.П.

... там има убяви, също така можеш да пуснеш убява. ..

@minicom, с тия убяви направо ме оби... :devil

Да кажеш на учителката ти по български да си смени работата! :bgrin:

Кажи поне нов, стар, панелка, монолит, до какви парици горе-долу, да видя мога ли да помогна!!!

Може да стане малко като спам, но понеже вече почнах да пиша в тази тема, ще охладя страстите на евентуалния купувач, като поясня нещо! За тези пари може да вземе апартамент в супер широк център, т.е. в по-отдалечените части. Квадратурата ще е не повече от 45-50м2 и при това най-вероятно това е с общите части. Иначе за тези пари в Кичука примерно може да се вземе доволна панелка около 60-на квадрата (аз лично продадох моята за 25500 зад халите в кичука, като мога да кажа че беше перфектен - влизах и живееш). Иначе нов в широк център е с цена 450-500 евро на м2. Толкова от мен

Guest Stalan

M-м-м-да. Прав е Беку... Дори от директен купувач за тези пари в ШЦ можеш да вземеш само гарсониера 40-50 кв. Не ти спамвам темата а ти предлагам за парите ти това:

42 кв.м. на Цариградско шосе (след Полиграфия с/у бенз. OPET)

Монолит (тухла), настилки паркет и теракот, ТЕЦ, ТЕЛЕФОН, кабелна и интернет по желание...

Ти си...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...