Jump to content
BulForum.com

Новия албум на Tool - 10 000 Days


Curunir

Recommended Posts

Снощи и аз се сдобих с него. Признавам, че не съм го изслушал както трябва все още, ама ей на! :D

 

5 години чакане, заслужаваше ли си или не. Аз не съм и хранил особени надежди по принцип, но това повече ми прилича на албум на Perfect Circle. А където има остатъци от Tool, те са наистина остатъци. Има раздвижени и вдъхновени моменти, но по-голямата част е измъчена, еднообразна. Не чувам почти никъде силата, идеите и вдъхновението на Lateralus. И колкото и да е смешно, в същото време албума звучи като преработка на Lateralus, само че доста измъчена и изцедена.

 

Ако трябва да кажа и нещо добро най-накрая, бавните, отнесени парчета са добри, но за целта съществуват около 50 пост-рок групи, които се справят не по-зле с бавните, отнесени музики. Tool си имат таблата на откачения си перкусионист, предполагам това им дава бонус точки за оригиналност :) (ако не се казва табла на български, съжалявам, но не знам как е. И не, не са тарамбуки)

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Tabla

 

Някакви позитивни мнения за албума? Доволни, недоволни, отвратени, щастливи? Пишете!

Link to comment
Share on other sites

Толкова време го чакам този албум. Ще го дръпна след мъничко (гадно ама кво да правим, като излезе в бг ще си го купя) и ще напиша впечатленията си. Надявам се да не е просто остатъци и "преработка" на Lateralus, но ще видим. Все пак Tool е толкова силно въздействаща и уникална група.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...