Psihara^^ Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Взех си от К и К 1 мониторче Самсунг 710В СМ... Прибирам се, разопаковам го, ръгам 2та кабела и кат го сложа ми лети 1 прозорче "RQ. 1280 x 1026 60hz". И си викам добре. Правя резолюцията на въпросната и нагласям вертикалната честота. Превключвам отново монитора и пак ми седи сьщото! Рестартирам ПЦ-то и пак сьщото. А когато не ми го даде, седи черен екран . Някой може ли да ми помогне, МОЛЯ! Вече върнах монитора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Да не бъркаш 710V с 710N? Че V e модел на 2 години и не се продава вече. Сложи стария монитор. Сложи refresh-а на 60хз, разделителната на 1024x768 и тогава смени монитора с новия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Не ги бъркам, защото кутията бе пред мен. А и В пишеше на монитора... Опитах всичко... И това, което каза и всички резолюции... Нищо. Даже и в началото кат зарежда нищо не дава... Нит биос, нит нищо. Само този балон. http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09010514 Еми, още го продават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Не ги бъркам, защото кутията бе пред мен. А и В пишеше на монитора... Опитах всичко... И това, което каза и всички резолюции... Нищо. Даже и в началото кат зарежда нищо не дава... Нит биос, нит нищо. Само този балон. http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09010514 Еми, още го продават... Това, че го има в един град (вероятно няква кофти бройка) не значи, че го продават още Моят съвет е ако можеш да го върнеш и да си вземеш нещо актуално като 710N, 740N, защото ако си платил над 400лв за него - набутка е. А ако си дал 499 е ултра мега голяма набутка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Аз съм на същото мнение в момента един 710N върви ~300$,а е 12ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.