Jump to content
BulForum.com

Nokia 6260+128mmc

Recommended Posts

За да не пускам нова тема телефонът наново се продава тогава просто реших да си го задържа, но сега вече пак се продава. Причината е че вече събрах пари за нов.. Цена 260лв. с картата. Телефонът може да видите в затворената вече тема тук: тук

Да те питам, това черна клавиатура ли е или си е оригиналната сива, защото може да е от светлината?

Другото което искам да те питам, бартери приемаш ли?

Да те питам, това черна клавиатура ли е или си е оригиналната сива, защото може да е от светлината?

Другото което искам да те питам, бартери приемаш ли?

На въпроса клавиатурата е черна не е от светлината, а и снимката наистина не е една от най-хубавите.. и бартери по принцип приемам, но не виждам телефон който ме интересува от подписа ти.. чесно казано си търся 6230i ако разполагаш с такъв можем да говорим :)

6230i нямам в момента.

А би си казал защо клавиатурата е черна е не сива, след като панела е сив?

Знам че с черния панел са черни, а със сива са на сивия панел.

Да не е сменян панела?

6230i нямам в момента.

А би си казал защо клавиатурата е черна е не сива, след като панела е сив?

Знам че с черния панел са черни, а със сива са на сивия панел.

Да не е сменян панела?

Ми деа знам взимал съм го от Руски телефона ама нямам намерение да го дам там :) с 300 зора намерих свестен телефон а и ненамирам разлика значи панела предполагам не е барван а е сменена само клавиатурата аз по късно видях след като го бях взел че е както казваш на черните е черна а на сивите сива... ама да ти кажа съчетанието си е доста добро :)

Да, ясно.

Щом си го вземал от руски можеш да очакваш какво ли не.

Комбинацията не е лоша както казваш, но поражда съмнения защо е сменяна и поради каква причина. Едва ли е само за гъзария ;)

А голямата клавиатура също ли е черна, или само малката?

Да, ясно.

Щом си го вземал от руски можеш да очакваш какво ли не.

Комбинацията не е лоша както казваш, но поражда съмнения защо е сменяна и поради каква причина. Едва ли е само за гъзария ;)

А голямата клавиатура също ли е черна, или само малката?

И голямата е черна :)

Здравей,

искам да те питам няколко неща. В момента си търся телефон, но почти от 5 години съм с " V " серии...

Може ли да си джуркаш из менюто, да набираш, да даваш заето, да си ровиш из контактите като използваш телефона така както си го снимал - само с малката клавиатурка обърната нагоре,т.е. голямата за какво ти е нужна: за набиране на номер, запаметяване, бързо набиране и още малко нещица или?! Искам рядко да ми се налага да го обръщам.Ако е така - тела ме интерисува!

Може да ровиш из контактите и менютата, но отговор или отказ на звънене са в меню, така че ти трябват поне 2 натискания на бутон - първо Options и после Answer или Reject.

za kolko ste go dade6 telefona

interesuwam se , ako dade6 dobra cena ste go wzema

Мисля, че цената така или иначе вече съм я дал най-горе!

Цена: 260лв.

kakto iska6

Запазен за miron4o на обявената цена от 260лв. за 20.05.06! Ако някой дава повече пари или по-рано може да вземе телефонът е с предимство.

• 4 weeks later...
Запазен за miron4o на обявената цена от 260лв. за 20.05.06! Ако някой дава повече пари или по-рано може да вземе телефонът е с предимство.

Телефонът е продаден, моля затворете темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...