DragonX Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 За да не пускам нова тема телефонът наново се продава тогава просто реших да си го задържа, но сега вече пак се продава. Причината е че вече събрах пари за нов.. Цена 260лв. с картата. Телефонът може да видите в затворената вече тема тук: тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Да те питам, това черна клавиатура ли е или си е оригиналната сива, защото може да е от светлината? Другото което искам да те питам, бартери приемаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Да те питам, това черна клавиатура ли е или си е оригиналната сива, защото може да е от светлината?Другото което искам да те питам, бартери приемаш ли? На въпроса клавиатурата е черна не е от светлината, а и снимката наистина не е една от най-хубавите.. и бартери по принцип приемам, но не виждам телефон който ме интересува от подписа ти.. чесно казано си търся 6230i ако разполагаш с такъв можем да говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 6230i нямам в момента. А би си казал защо клавиатурата е черна е не сива, след като панела е сив? Знам че с черния панел са черни, а със сива са на сивия панел. Да не е сменян панела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 6230i нямам в момента.А би си казал защо клавиатурата е черна е не сива, след като панела е сив? Знам че с черния панел са черни, а със сива са на сивия панел. Да не е сменян панела? Ми деа знам взимал съм го от Руски телефона ама нямам намерение да го дам там с 300 зора намерих свестен телефон а и ненамирам разлика значи панела предполагам не е барван а е сменена само клавиатурата аз по късно видях след като го бях взел че е както казваш на черните е черна а на сивите сива... ама да ти кажа съчетанието си е доста добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Да, ясно. Щом си го вземал от руски можеш да очакваш какво ли не. Комбинацията не е лоша както казваш, но поражда съмнения защо е сменяна и поради каква причина. Едва ли е само за гъзария А голямата клавиатура също ли е черна, или само малката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Да, ясно.Щом си го вземал от руски можеш да очакваш какво ли не. Комбинацията не е лоша както казваш, но поражда съмнения защо е сменяна и поради каква причина. Едва ли е само за гъзария А голямата клавиатура също ли е черна, или само малката? И голямата е черна Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Здравей, искам да те питам няколко неща. В момента си търся телефон, но почти от 5 години съм с " V " серии... Може ли да си джуркаш из менюто, да набираш, да даваш заето, да си ровиш из контактите като използваш телефона така както си го снимал - само с малката клавиатурка обърната нагоре,т.е. голямата за какво ти е нужна: за набиране на номер, запаметяване, бързо набиране и още малко нещица или?! Искам рядко да ми се налага да го обръщам.Ако е така - тела ме интерисува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Може да ровиш из контактите и менютата, но отговор или отказ на звънене са в меню, така че ти трябват поне 2 натискания на бутон - първо Options и после Answer или Reject. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 za kolko ste go dade6 telefona interesuwam se , ako dade6 dobra cena ste go wzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 za kolko ste go dade6 telefonainteresuwam se , ako dade6 dobra cena ste go wzema Мисля, че цената така или иначе вече съм я дал най-горе! Цена: 260лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 ami za 230 ste go wzema ako si saglasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 ami za 230 ste go wzema ako si saglasen Абсурд Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 kakto iska6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 kakto iska6 Запазен за miron4o на обявената цена от 260лв. за 20.05.06! Ако някой дава повече пари или по-рано може да вземе телефонът е с предимство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Запазен за miron4o на обявената цена от 260лв. за 20.05.06! Ако някой дава повече пари или по-рано може да вземе телефонът е с предимство. Телефонът е продаден, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.