minicom Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Така продавасе това чудо на техниката..идеално е за серверче което има SCSI хардове защото като се ползва трансфера на дани по мрежата самия процесор на компютъра несе натоварва..всичко това е управлява от тази платка..има си вградено LAN и SCSI контролер..SCSI контролера подрържа до 15 закачени устрйства на него - хардове или CD-ROMs. VGA картата е ATI Rage XL с 8МВ памет. LAN e Intel. SCSI е марково 68 пиново...намираго като COMPAQ. Големия чип посредата е LSI, в дястно е NEC, а вляво е Intel. Също така подаржа и LCD дисплей. На него дава текуща ингормация за транфер, скорост и т.п. Вграденото видео може да се изклучи с онези джъмпери(крачетата) и има още неща на него... Работи без проблеми!!!! Ето и снимки... Давам го на търг... Начална цена: 10лв. Стъпка: 1лв. Край на търга 29.04.2006г. 23:59:59ч. Приятно надаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Търга свърши ли? Защото имам един SCSI харддиск и си търся контролер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minicom Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 Мдам търга свърши.явно никой не го е видял..но който ми предложи най-добра цена на него можеби щего дам, ако ме устройва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Мдам търга свърши.явно никой не го е видял..но който ми предложи най-добра цена на него можеби щего дам, ако ме устройва... 10лв давам аз, писах ти и пм още като видях обявата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnnie_Walker Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Давам 11 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 12лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.