Jump to content
BulForum.com

Battle Net Сървар !


lil_stenly

Recommended Posts

Емулатора е PvPGN ! Тази програмка (както се подразбира) емулира Battle Net сървар ! Има Linux и Windos разработки ! Програмата поддържа следните игри (т.е. можете да си пуснете сърварче на игрите в списъка) .

 

Client list и някои поддържани версий :

 

* Diablo 1 - v1.09

* Starcraft - v1.08

* BroodWar - v1.08

* Warcraft II Battle.Net Edition - v2.05

* Diablo 2 - v1.10

* Diablo 2 LOD - v1.10

* Warcraft III Reign Of Chaos - v1.13

* Warcraft III Frozen Throne - v1.13

 

Знам , че възможно и да се подкарат и някои продукти на westwood (red alert 2 и др. ) ! Много е полезна и от сайта може да си свалите последната весрия (мисля , че е напълно безплатно ) :) ! Утре ще дам много повече инфо като е конфигурирам и подкарам Diablo v1.10 BattleNet Сърварче , а ако успея сега ще постна на момента как да си го направите ! :) Ето ви линк към other downloads на сайта ...

За Diablo2 , по-специално Тук !

 

Доколкото разбрах има два вида сървари (за diablo) ...

1ви това е open server ... може да играеш с героя си от single player ( по този начин може лесно да влизаш с edit-нат герой) !

2рия вид е Closed сървар ... героите се запозват върху компютъра на който е сървара (както при истинския battle net)

 

Сметнах closed сървара за по добре , и утре ще напиша подробна как да си пуснете такъв защото тази нощ ще се мъча аз да пусна :) ! пожелайте ми късмет . :)

п.п. POST-нах тук защото се отнася за игрите по-горе . Съжалявам ако съм ядосал някой да премести топика в другия раздел . :)

Link to comment
Share on other sites

Не виждам никакъв смисъл, това е за старите версии ;) както каза легопчо, сега се играе тфт 1.20 ;) а за диаблото незнам, последната която играх е 1.11 :D

Link to comment
Share on other sites

Не виждам никакъв смисъл, това е за старите версии ;) както каза легопчо, сега се играе тфт 1.20 ;) а за диаблото незнам, последната която играх е 1.11 :D

мда аз се поразгледах в emule и намерих за diablo2lod v1.11 сървар , но той пак е на "pvpgn" . в сайта пишеше как може да си направиш сървара на 1.11 да работи . аз ще се пробвам да направя и ако стане ще постна тук начина по който съм подкарал сървара . :) някои хора може да се интересуват от това , пък и аз искам да видя дали ще работи прилично :) .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...