inherit.hit.bg Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Лаптопа, който получих чрез бартер от funakoshi, се продава, на същата цена. Toshiba Satellite 110CT Pentium - 100 MHz RAM 24 MB HDD 640 MB FDD 1.44 MB SVGA 1 MB TFT 11.3" - перфектно батерия - перфектна - около 2 часа Windows 95 цена 110 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ех ама че си бърз Link to comment Share on other sites More sharing options...
minicom Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Лаптопа, който получих чрез бартер от funakoshi, се продава, на същата цена. Toshiba Satellite 110CT Pentium - 100 MHz RAM 24 MB HDD 640 MB FDD 1.44 MB SVGA 1 MB TFT 11.3" - перфектно батерия - перфектна - около 2 часа Windows 95 цена 110 лв Хмммм TFT 11.3" - перфектно а от човека който го взе той писал че има изгорели пиксели..данеби дасиги сменил тез пиксели с нови Нито си описал че има лоши сектори на харда....що за продавачси да неописваш проблемите на стоката...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 а от човека който го взе той писал че има изгорели пиксели..данеби дасиги сменил тез пиксели с нови няма изгорели пиксели no comment. относно харда, има малко лоши сектори в изолиран партишън, които не създават никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 abe toq Inherit golqm moshenik da znaete razbrah che imal magazin za PC chasti 2 ypotreba i lajel na poraziq,kazvali sa mi go hora koito sa bili pri nego,s men se zaqde kato prodavashe TFT monitor i qvno i s Firmadjiq sa partiq,koito sahto ima magazin za PC-ta eto sega hybavo go hvashtate v krachka s tozi laptop,bravo na bydnite pichove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 abe toq Inherit golqm moshenik da znaeterazbrah che imal magazin za PC chasti 2 ypotreba i lajel na poraziq,kazvali sa mi go hora koito sa bili pri nego,s men se zaqde kato prodavashe TFT monitor i qvno i s Firmadjiq sa partiq,koito sahto ima magazin za PC-ta eto sega hybavo go hvashtate v krachka s tozi laptop,bravo na bydnite pichove @tango ne govori gluposti. Kupuval sym i ot Inherit i ot Firmajiq i se mnogo korektni hora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Извинявам се за оффтопика: Танго, регнал си се приятел преди малко повече от два месеца и вече плюеш наред, при това не по кой да е а по едни от хората , които доста пъти се е случвало да спасяват от кофти ситуации, с адекватни оферти и коректно отношение...Не е редно,повярвай ми...Още повече когато не познаваш нито единия, нито другия.. Още един път се извинявам за оффтопика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canto Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 abe toq Inherit golqm moshenik da znaeterazbrah che imal magazin za PC chasti 2 ypotreba i lajel na poraziq,kazvali sa mi go hora koito sa bili pri nego,s men se zaqde kato prodavashe TFT monitor i qvno i s Firmadjiq sa partiq,koito sahto ima magazin za PC-ta eto sega hybavo go hvashtate v krachka s tozi laptop,bravo na bydnite pichove Ей tango, ти май не се усещаш и почваш да прекаляваш. Не се прави на Шерлок Холмс, че не ти отива. Inherit в подписа си е написал с големи букви , че има компютърен оказион, така че не казваш нищо ново. Нямаш право да говориш, за който и да е по този начин. Ако си имал сделка с inherit и си бил измамен от него имаш право да го обвиниш аргументирано. Но не и сега. Аз познавам firmajia и ми е много неприятно да го замесваш в каквито и да е схеми. Сигурен съм , че в този форум няма човек, който да каже лоша дума срещу него. Така, че не говори за хора, които не познаваш. И вместо да си губиш времето и да пишеш глупости в тази тема и другата за TFT , като се върнеш от бачкане от строежа, седни и се научи да ползваш кирилица. Това е едно от правилата ма форума и възпитаните хора е редно да се съобразяват с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadef Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Първия собсерник каза че го е продал на inherit.hit.bg Първия достатъчно добре му е описал характеристиките и кусорите който има реален интерес кам машинката ще си иде на място и "оримакчията" ще си му каже какво му има не се правете на мноо голями разбирачи. Просто не ми е ясно как някой магазин ще си сложи главата в торбата за някакви си лоши сектори и пиксели =================== извинявам се за офффаа ,но не се сдържах =================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Интерхит отвори нова тема. Тази се затваря поради прекалено много офтопици. Виновните за офтопика са наказани с уорн. Ясно ми е че този лаптоп се е продавал и преди, но в следващата тема искам да бъде описан както си е заложено в правилата. Демек - пълно инфо за машината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.