RIP Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Чертожна дъска, която беше закупена за мен, бъдещия машинен инженер в забутаното ВИХВП (добре, че се махнах). Ползвана е от проектантския екип в КЦМ АД, така че си е кажи-речи професионална. Голяма е, стабилна е, със всички необходими приспособления. Цена: 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Чертожна дъска, която беше закупена за мен, бъдещия машинен инженер в забутаното ВИХВП (добре, че се махнах). Ползвана е от проектантския екип в КЦМ АД, така че си е кажи-речи професионална. Голяма е, стабилна е, със всички необходими приспособления. Цена: 80 лв. снимки/ модел/ размери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 Лошото е, че е разглобена в момента, но довечера ще се опитам да направя снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 Снимки На тях се вижда марката. Размерите са 150х92. Цената обаче става 100 лв., тъй като баща ми ме изненада, че върви и с масивна метална стойка, която позволява въртенето от хоризонтално във вертикално състояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Снимки На тях се вижда марката. Размерите са 150х92. Цената обаче става 100 лв., тъй като баща ми ме изненада, че върви и с масивна метална стойка, която позволява въртенето от хоризонтално във вертикално състояние. съжалявам на мен не ми върши работа. ще продължавам да са мъча с аутоцада.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.