Jump to content
BulForum.com

Продавам процесори Р4-мобилни за ключодържатели

Recommended Posts

Eто какво ми се случи:

Купих 12 процесора Р4 мобилни 1.6-1.7GHz от Е-Бей, от човек със 100% feedback, получих ги за 3 дни! (от Англия), но ВСИЧКИТЕ 12 се оказаха неработещи! 6 от тях имат пукнатина на кристала, другите са добре, но на външен вид :(. Верно, в акуциона човекът беше казал "изкупил съм ги от голяма разпродажба, не мога да ги тествам, продавам ги като НЕТЕСТВАНИ". Затова нищо не мога да направя - нито да ги рекламирам, нито да му оставя негативна оценка - човекът си е казал "НЕТЕСТВАНИ".

Та, в момента имам 12 готини процесорчета, от които стават идеални ключодържатели :). Викам си, пък ако се опитам да ги продам като ключодържатели, може и да си върна малка част от парите :)

012C000000051600.jpg

Така че - продават се на цена от 5 лв. за тези с пукнат кристал, и 9 лв. за тези със здрав кристал. За количество - отстъпки :)

Eто какво ми се случи:

Купих 12 процесора Р4 мобилни 1.6-1.7GHz от Е-Бей, от човек със 100% feedback, получих ги за 3 дни! (от Англия), но ВСИЧКИТЕ 12 се оказаха неработещи! 6 от тях имат пукнатина на кристала, другите са добре, но на външен вид :(. Верно, в акуциона човекът беше казал "изкупил съм ги от голяма разпродажба, не мога да ги тествам, продавам ги като НЕТЕСТВАНИ". Затова нищо не мога да направя - нито да ги рекламирам, нито да му оставя негативна оценка - човекът си е казал "НЕТЕСТВАНИ".

Та, в момента имам 12 готини процесорчета, от които стават идеални ключодържатели :). Викам си, пък ако се опитам да ги продам като ключодържатели, може и да си върна малка част от парите :)

012C000000051600.jpg

Така че - продават се на цена от 5 лв. за тези с пукнат кристал, и 9 лв. за тези със здрав кристал. За количество - отстъпки :)

искам да видя снимки как изглеждат тия пукнатите и другите.

искам да видя снимки как изглеждат тия пукнатите и другите.

Ами "другите" изглеждат точно като този на снимката - само че с маркировката.

А пукнатите - да 2-3 почти не се забелязва - пукнатинката е колкото паяжинка, на другите е ма-а-алко по-забележимо, адин пък е с оронено ъгълче.

Нямам толкова прецизен апарат за да ги снимам - с GSM-а и да ги снимам, няма да се види.

Ако се интересуваш, заповядай в офиса да ги разгледаш.

Ами "другите" изглеждат точно като този на снимката - само че с маркировката.

А пукнатите - да 2-3 почти не се забелязва - пукнатинката е колкото паяжинка, на другите е ма-а-алко по-забележимо, адин пък е с оронено ъгълче.

Нямам толкова прецизен апарат за да ги снимам - с GSM-а и да ги снимам, няма да се види.

Ако се интересуваш, заповядай в офиса да ги разгледаш.

имам впредвид, че снимката която си сложил в първия си пост ми показва само един червен хикс, не ми я отваря, качи я на снимка.бг и дай линк

na Socet 370 li sa tezi CPU-ta

koito komentirate

Не, на с.478. По принцип са за лаптопи, но стават и на нормални дъна (ако работят де :) ).

Посъветваха ме да ги пека във фурната - довечера ще пробвам. Засега тези със здравите кристали се спират от продажба. Най-много да им паднат крачетата и направо да са готови за ключодържатели :).

След печене на 220 градуса резултатът е нулен - нито един не светна :(

Между другото всички със пукнатите кристали са уговорени - днес пътуват към клиентите. Също и един със здрав кристал.

Остават 5 бр.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...