firmajiq Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Eто какво ми се случи: Купих 12 процесора Р4 мобилни 1.6-1.7GHz от Е-Бей, от човек със 100% feedback, получих ги за 3 дни! (от Англия), но ВСИЧКИТЕ 12 се оказаха неработещи! 6 от тях имат пукнатина на кристала, другите са добре, но на външен вид . Верно, в акуциона човекът беше казал "изкупил съм ги от голяма разпродажба, не мога да ги тествам, продавам ги като НЕТЕСТВАНИ". Затова нищо не мога да направя - нито да ги рекламирам, нито да му оставя негативна оценка - човекът си е казал "НЕТЕСТВАНИ". Та, в момента имам 12 готини процесорчета, от които стават идеални ключодържатели . Викам си, пък ако се опитам да ги продам като ключодържатели, може и да си върна малка част от парите Така че - продават се на цена от 5 лв. за тези с пукнат кристал, и 9 лв. за тези със здрав кристал. За количество - отстъпки Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Eто какво ми се случи: Купих 12 процесора Р4 мобилни 1.6-1.7GHz от Е-Бей, от човек със 100% feedback, получих ги за 3 дни! (от Англия), но ВСИЧКИТЕ 12 се оказаха неработещи! 6 от тях имат пукнатина на кристала, другите са добре, но на външен вид . Верно, в акуциона човекът беше казал "изкупил съм ги от голяма разпродажба, не мога да ги тествам, продавам ги като НЕТЕСТВАНИ". Затова нищо не мога да направя - нито да ги рекламирам, нито да му оставя негативна оценка - човекът си е казал "НЕТЕСТВАНИ". Та, в момента имам 12 готини процесорчета, от които стават идеални ключодържатели . Викам си, пък ако се опитам да ги продам като ключодържатели, може и да си върна малка част от парите Така че - продават се на цена от 5 лв. за тези с пукнат кристал, и 9 лв. за тези със здрав кристал. За количество - отстъпки искам да видя снимки как изглеждат тия пукнатите и другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 искам да видя снимки как изглеждат тия пукнатите и другите. Ами "другите" изглеждат точно като този на снимката - само че с маркировката. А пукнатите - да 2-3 почти не се забелязва - пукнатинката е колкото паяжинка, на другите е ма-а-алко по-забележимо, адин пък е с оронено ъгълче. Нямам толкова прецизен апарат за да ги снимам - с GSM-а и да ги снимам, няма да се види. Ако се интересуваш, заповядай в офиса да ги разгледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Ами "другите" изглеждат точно като този на снимката - само че с маркировката. А пукнатите - да 2-3 почти не се забелязва - пукнатинката е колкото паяжинка, на другите е ма-а-алко по-забележимо, адин пък е с оронено ъгълче. Нямам толкова прецизен апарат за да ги снимам - с GSM-а и да ги снимам, няма да се види. Ако се интересуваш, заповядай в офиса да ги разгледаш. имам впредвид, че снимката която си сложил в първия си пост ми показва само един червен хикс, не ми я отваря, качи я на снимка.бг и дай линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 Ами това е снимка, която намерих в Гугъл. Както и да е - ето я: http://www.miroman.net/Cpu/P4Mobile.jpg Ето и още една (на процесора на 1.7 - работещ, който продадох на Inherit) - http://www.miroman.net/Cpu/P4_mobile_17.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 na Socet 370 li sa tezi CPU-ta koito komentirate Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 na Socet 370 li sa tezi CPU-takoito komentirate Не, на с.478. По принцип са за лаптопи, но стават и на нормални дъна (ако работят де ). Посъветваха ме да ги пека във фурната - довечера ще пробвам. Засега тези със здравите кристали се спират от продажба. Най-много да им паднат крачетата и направо да са готови за ключодържатели . Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 След печене на 220 градуса резултатът е нулен - нито един не светна Между другото всички със пукнатите кристали са уговорени - днес пътуват към клиентите. Също и един със здрав кристал. Остават 5 бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.