Grosmaster Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Един приятел ме помоли да му пусна обявата, така че ако има оферти можете да се обръщате към мен. За предпочитане е да са бракувани, взема ги от място и плаща добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Под "плаща добре" какво да разбираме ? За една жигула колко ще даде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan1961 Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Един приятел ме помоли да му пусна обявата, така че ако има оферти можете да се обръщате към мен.За предпочитане е да са бракувани, взема ги от място и плаща добре. Здравейте, Мога да предложа два автомобила - един Опел Рекорд в Пловдив и един Опел Капитен на 50 километра от Пловдив. Общото тегло им е повече от 3 тона. Моля, пишете ми на адрес: [email protected] Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 8, 2006 Author Share Posted April 8, 2006 Под "плаща добре" какво да разбираме ? За една жигула колко ще даде ? Ми зависи от колата между 100-200лв. Здравейте,Мога да предложа два автомобила - един Опел Рекорд в Пловдив и един Опел Капитен на 50 километра от Пловдив. Общото тегло им е повече от 3 тона. Моля, пишете ми на адрес: [email protected] Поздрави С теб се разбрахме вече, просто цената която ми каза за рекорда е невъзможно висока, все пак е за скраб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 На мен преди два дни ми броиха 270 лв за москвич 412 Можете сами да си преценяте от този ориентир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 На мен преди два дни ми броиха 270 лв за москвич 412 Можете сами да си преценяте от този ориентир! В него има повече цветни метали и зареди това е по скъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 В него има повече цветни метали и зареди това е по скъп Може,не разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Москвич 412 RuLzZz Чупи мивки всякакви (особено ако работи) Имаше един преди около седмица зад паркинга до бившия Камел, точно след паркинга пред блока. Само за скрап става, ако само може да му се намери собственика най-вероятно се продава. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.