bratmito Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Търся електронна лампа ЕЛ84.Ако някой притежава това чудо на техниката (или някое старо лампово радио или телевизор,които неработят да се порови из него за една такава лампа).Ако някой знае място където още да се продават лампи също да казва. Ако някой има и EABC80 също ме интересува,защото не знам точно коя си е заминала,но предполагам е първата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 kaji kolko davash de da znam dali imam stimyl da ti tarsq Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 kaji kolko davash deda znam dali imam stimyl da ti tarsq Не повече от левче.За такава лампа,мисля,е нормална цена при положение,че цяло лампово радио е горе-долу 5 лв. ако има изобщо кой да го купи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Моля модератортите да затворят темата.Оказа се,че проблема не е в лампите,така че вече не търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.