Jump to content
BulForum.com

Vdo Dayton Cd 4203 - sell

Recommended Posts

Еми... не ми е много ясно как да кача описанието, иначе има "кар комп меню" което показва - средна скорост, моментна скорост, макс. скорост, изминати километри, външна температура и напрежение на акумулатора. Има някакви анимации, ама честно на мен не ми харесаха особено. 4x55W, CD-text, CD-changer control, DSP, SDVC(speed dependant volume control),4x4V Preamp out, PDC(Park distance control), handsfree phone in... Свирията му е много добра, който иска може да го чуе в Пловдив. Взех го август от Германия чисто нов, в неотворена кутия. В комплект е с книжка на много езици (чак се чудя кой ли я е превеждал... ), оригинален калъф за панела, и скоби за монтаж.

Ето тука има малко описание. Цената е 400 лв. Панелът не е надран, не прескача нито на аудио дискове, нито мрз. Който не вярва, че свири читаво, да заповяда да го чуе.

P.S. Имам и фактура и гаранция до август 2006, ама е за немско.

Еми... не ми е много ясно как да кача описанието, ..................

Първо добре дошъл и в ЕК форума.

Обади се и една снимка да му добавим.

Описанието.......направо ако имаш линк към VDO manual най-добре :)

Описанието.......направо ако имаш линк към VDO manual най-добре :)

Вече са пуснали новата серия в сайта им, и са затрили старите. Аз му имам книжката на pdf, където има и снимка, ама никаква идея си нямам как точно да я постна в форума.

дай пак щото нищо не съм получил

Питах те ,знаеш ли крайното стъпало да ли е с Mosfet транзистори?Описаните функции на бордови компютър предполагат ли съгласуване с копма на колата и ако да,за кои модели е?Склонен ли си да отстъпиш от посочената цена,защото модела се продава сега чисто нов,с гаранция за 215 евро?

Поздрави!

Поздрави и на теб, ДА - мосфет е. НЕ - не се налага свързването с ECU или борд комп. на колата, и именно за това е универсално. ДА - цената подлежи на коментар, но предпочитам да изчакам до средата на другата седмица, защото още не мога да си намеря нов плейър. Вече тествах 2 Пайнер-а: 7400 и 8400, но не ми харесаха :music .

O.k.Аз пък трябва да продам моя Pioneer DEH-2430R :D .Това е по-нисък клас от това,което търсиш, но пък свири супер.Като намериш подходящо CD пиши на: [email protected]

Ха със здраве!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...