asasas Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ми това е! По възможност по-стар модел ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ми това е! По възможност по-стар модел ! А сега ако обясниш какво точно представлява "настолния" модел, цена няма да имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 До каква цена, защото на практика всеки телефон може да стане настолен Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 А сега ако обясниш какво точно представлява "настолния" модел, цена няма да имаш. Ми то си има Google" ,ама ще се опитам да те просветля малко... Десктоп телефоните използващи GSM оператори ,не се събират в задния джоб на стандартни джинси...има и комбинирани за VoIP ,SIP т. н. Явно нямаш такъв... @Grosmaster,ми за пари ? Колкото по-малко, толкова по-добре.. Голям,вълнуващ, стар телефон също би ми свършил работа Надеждноста на телефона е от зна4ение.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ми то си има Google" ,ама ще се опитам да те просветля малко... Десктоп телефоните използващи GSM оператори ,не се събират в задния джоб на стандартни джинси...има и комбинирани за VoIP ,SIP т. н. Явно нямаш такъв... @Grosmaster,ми за пари ? Колкото по-малко, толкова по-добре.. Голям,вълнуващ, стар телефон също би ми свършил работа Надеждноста на телефона е от зна4ение.. Абе питах те, понеже си мислех, че имам такъв... Става дума за една Нокия 1611, доста големичка за съвременните стандарти, но работи бетон отвсякъде....с оригинално зарядно......разбира се батерията й е хубаво да се смени, че не съм я включвал поне от 2 години. Ако това го броиш за "настолен" GSM, пусни ми един РМ с някакво предложение, понеже си я държа от носталгия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Ericsson GA 628 - класика. С голямата батерия, 900 MAh. Без зарядно. 14 лева. Перфектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.