ala-bala Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Продава се SE k750i има лек проблем слота за паметта явно се е зацапал и не познава мемори картата, всичко друго му е ОК. На мен не ми се занимава със сервизи. Бартер САМО за 6630/6680 цена 350 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Приятел, този "лек" проблем не ми изглежда никак "лек". Като смяташ, че е зацапано го зачисти и кажи резулатата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Приятел, този "лек" проблем не ми изглежда никак "лек". Като смяташ, че е зацапано го зачисти и кажи резулатата. Ами не съм сервиз,че да отварям да чистя. Аз с ремонти не се занимавам. Отделно при цена на нов 550лв аз го давам 200 лв. по-евтино който го вземе да си го оправя. @bakker ако нямаш реален интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Има ли още гаранция? И това за цената не е така. Ако беше в ред, тогава можеше и да е нормална цената... Ако има гаранция давам 200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Има ли още гаранция? И това за цената не е така. Ако беше в ред, тогава можеше и да е нормална цената...Ако има гаранция давам 200лв. Ако става с надаване и аз да се вклуча с 290 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Има ли още гаранция? И това за цената не е така. Ако беше в ред, тогава можеше и да е нормална цената...Ако има гаранция давам 200лв. Ти даваш ама няма кои да ти го продаде. А ако беше изряден цената щеше да бъде 420 - 430лв, и ако имаше гаранция щеще да е изчистен и пуснат на тази цена. Ако става с надаване и аз да се вклуча с 290 лв. Не е наддаване, не съм обиавил търг. Цената ти не ме устройва Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Продаден, затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.