Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Продава се SE k750i

има лек проблем слота за паметта явно се е зацапал и не познава мемори картата, всичко друго му е ОК. На мен не ми се занимава със сервизи. Бартер САМО за 6630/6680

цена 350 лв.

Приятел, този "лек" проблем не ми изглежда никак "лек". Като смяташ, че е зацапано го зачисти и кажи резулатата.

Приятел, този "лек" проблем не ми изглежда никак "лек". Като смяташ, че е зацапано го зачисти и кажи резулатата.

Ами не съм сервиз,че да отварям да чистя. Аз с ремонти не се занимавам. Отделно при цена на нов 550лв аз го давам 200 лв. по-евтино който го вземе да си го оправя.

@bakker ако нямаш реален интерес :rulez: :spam:

Има ли още гаранция? И това за цената не е така. Ако беше в ред, тогава можеше и да е нормална цената...

Ако има гаранция давам 200лв.

Има ли още гаранция? И това за цената не е така. Ако беше в ред, тогава можеше и да е нормална цената...

Ако става с надаване и аз да се вклуча с 290 лв.

Ти даваш ама няма кои да ти го продаде. А ако беше изряден цената щеше да бъде 420 - 430лв, и ако имаше гаранция щеще да е изчистен и пуснат на тази цена.

Ако става с надаване и аз да се вклуча с 290 лв.

Не е наддаване, не съм обиавил търг. Цената ти не ме устройва

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...