petyr hvorev Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Марка да нее сагем и алкател.Батериата да не му пада на 3-тия ден да е в добро састояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 ауе пич, да не си изпуснал една нула в парите, които даваш, дава някви кирливи 20 лева и има някви изисквания до небето, бахти претенциозния тип, да не искаш да ти се подари тоя джиесем Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 ауе пич, да не си изпуснал една нула в парите, които даваш, дава някви кирливи 20 лева и има някви изисквания до небето, бахти претенциозния тип, да не искаш да ти се подари тоя джиесем НЕСАМ писал че искам да ми се подари ГОВОРЯ за нещо от рода на СИЕМЕНС А35 и тнт. Функцийте са без значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Да сигурно ако може ГСМ-а да върви с ПРИМА или БИКАНЕКТ с резервен панел и дата кабел. Напълно съм съгласен със "slay" Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 НЕСАМ писал че искам да ми се подари ГОВОРЯ за нещо от рода на СИЕМЕНС А35 и тнт. Функцийте са без значение. Променям цената на 25 лв. Променям цената на 25 лв. Нова цена 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 СИМЕНС А35, запазен, нова батерия кара 4 денонощия. 20 лв, но ще е към края на месеца ако не ти е спешно или ако евентуално не стане по-рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 СИМЕНС А35, запазен, нова батерия кара 4 денонощия. 20 лв, но ще е към края на месеца ако не ти е спешно или ако евентуално не стане по-рано. Ами добре ще го имам в предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 ako dadesh pone 35lv.shte ti predloja Siemens S35I palen komplekt s rezervna bateriq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.