Jump to content
BulForum.com

Продавам гуми Goodyear Eagle Ventura

Recommended Posts

Гумите са 4 броя. Малко преди да сложа зимните ги завъртях предни със задни. Т.е. 2-те са по-добри с поне 4-5 мм грайфер, другите 2 са 3-4 мм. На едната гума вътрешния протектор е леко изтрит - докато се усетя да си сменя тампон.

При интерес мога да ги снимам.

Цена 90 лв.

Ето и снимки - днес са правени. Гумите са Made In Great Britain, днес обърнах внимание.

http://us.a2.yahoofs.com/users/4409f7a4z97...hQ_fCEBFgHcJ0Y4

и още една:

http://us.a2.yahoofs.com/users/4409f7a4z97...hQ_fCEBl9YtXVLz

Дам за линковете си прав - май са динамични линковете в иаху. По-късно днес ще ги сложа другаде и ще пусна снимките.

Абе аз имам интерес ,но маий нещо не ти се отварят линковете кам снимките.и ако мовеш да ги снимаш със изглед към марката за седмица и година.И последно продаваш ли ги на чифтове.

Вече би трябвало всичко да е наред със снимките:

o632772437328437500.jpg

и още една.

Иначе предпочитам 4-те наведнъж да ги продам, но ако не стане така ще ги разделя на чифтове.

И аз съм заинтересован само от 2бр. реши и кажи колко кинта искаш на чифт.

55 лева за чифта, който е отпред и 40 за задните които са по-износени. И това е при вариант, че има купувачи за 4-те едновременно.

Значи имам интерес ама,кажи коя година са,какви са: летни или M+S,защото от снимките не си личи почти нищо ,и да кординати за връзка

П.С. цената за 4-те е 90 лв нали?

Значи имам интерес ама,кажи коя година са,какви са: летни или M+S,защото от снимките не си личи почти нищо ,и да кординати за връзка

П.С. цената за 4-те е 90 лв нали?

Гумите са летни, има едни 4 -ри цифри, които предполагам, че са седмица и година - 1603 т.е. 16 -та седмица на 2003 -та година.

Цената е 90 лева за 4-те, телефон 0886000074.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...