Dokt0rA Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 ... НЕ Е разкодиран.Цената е ниска поради тази причина ... било сложно разкодирането не всеки можел да го направи и било цифра 30-40 лева !! Външно е точно като 6220.Има камера и работи дори снима ,,, макар и с ниска резолюция !Панела му е оригинлния пише sprint на него. Нова цена 35 лева!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз се интересувам,но доколкото знам тази Нокия работи на честоти 1900/800 MHz ,което значи,че не може да се ползва в BG!Поправи ме,ако греша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 to4no taka e edin priqtel ima6e takuv i nikade ne mojaxa da mu go opravqt taka 4e toq telefon stava ne6to kato pametnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukan Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Може да се оправят такива телефони. Цената излиза от 40 - 60лв. зависи от модела. Ако има мераклии да се обаждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 Може да се оправят такива телефони. Цената излиза от 40 - 60лв. зависи от модела.Ако има мераклии да се обаждат. Ами и на мен ми казаха че ги оправят.... но аз вече инвестирах достатачно в него,а той ми е за продан не искам да го оскъпявам излишно и да го чакам 1 месец!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Телефона е от Италиа ... НЕ Е разкодиран.Цената е ниска поради тази причина ... било сложно разкодирането не всеки можел да го направи и било цифра 30-40 лева !! Външно е точно като 6220.Има камера и работи дори снима ,,, макар и с ниска резолюция ! И как точно телефона ще е от Италия, но е с амеркинаски стандарти??? Ако този апарт е от US оператор можете да забравите. И зависи как точно е закодиран. Напиши ми IMIE-a на телефона за да преценя. Проявам интерес, но след като ми придоставиш малко информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 имаш ЛС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 Има нова цена 35 лева!!Хора телефонче нокиа с камерка ... за 35 кинта промоция до изчерпване на количествата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 ... зарядното не работи ;(... свалям още 5 лева НОва ценя 30 лева!!! Телефон нокиа бизнес клас с камера ... и сумати екстри за 30 лева !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikky Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 от къде е внос телефона ,да не е от щатите или канада ,че тогава има проблеми!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 имаш пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 6225i Според google e CDMA, а не GSM технология !!! Което значи, че няма вариант да се ползва в България. Справка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 вижте хора... занесох го и ми казаха че го оправяли ... не съм спец по GSM-i просто не искам да вкарвам пари в него... вижте там някои в моя пост пишеше че може да го оправи говорете с него ... пича и цена обяви!! аз не крия какво продавам ... се пак за 30 лв ако искате и аз да ви го разкодирам ... нещо сте се обаркали!! Като го оправя ще струва колкото му е пазарната цена 130лв ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Да но при това положение и 30лв. няма да му вземеш. Моето предложение е ще ти дам 80лв. но го направи да работи с български карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Да но при това положение и 30лв. няма да му вземеш.Моето предложение е ще ти дам 80лв. но го направи да работи със български карти с лаладжиий не ми се разправя... които иска си го оправя... оправен е 130 лв... няма се занимавам и си губя времето за кефа на някои друг ... ако беше за мен този тел ... до ся съм го направил!! + това такива коментари... на бит пазара Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 добре де каде предлагаш да се срешнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 значи ... в кичука съм... навсякаде в кичука става,дал съм си номера на няколко човека ... и в случая важи закона на джунглата(които превари тои завари)... съжалявам,но нещата излизат от контрол и за това се налага това правило запазвах го за двама човека,който се оказаха несериозни... ще ти напиша GSM-номера ми,обади се ако ти е ред и ти се пада ТВОй е телефона!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.