Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia 6225i

Recommended Posts

... НЕ Е разкодиран.Цената е ниска поради тази причина ... било сложно разкодирането не всеки можел да го направи и било цифра 30-40 лева !! Външно е точно като 6220.Има камера и работи дори снима ,,, макар и с ниска резолюция !Панела му е оригинлния пише sprint на него.

Нова цена 35 лева!! :punk

Аз се интересувам,но доколкото знам тази Нокия работи на честоти 1900/800 MHz ,което значи,че не може да се ползва в BG!Поправи ме,ако греша! :)

Може да се оправят такива телефони. Цената излиза от 40 - 60лв. зависи от модела.

Ако има мераклии да се обаждат.

Може да се оправят такива телефони. Цената излиза от 40 - 60лв. зависи от модела.

Ако има мераклии да се обаждат.

Ами и на мен ми казаха че ги оправят.... но аз вече инвестирах достатачно в него,а той ми е за продан не искам да го оскъпявам излишно и да го чакам 1 месец!!

Телефона е от Италиа ... НЕ Е разкодиран.Цената е ниска поради тази причина ... било сложно разкодирането не всеки можел да го направи и било цифра 30-40 лева !! Външно е точно като 6220.Има камера и работи дори снима ,,, макар и с ниска резолюция !

И как точно телефона ще е от Италия, но е с амеркинаски стандарти??? Ако този апарт е от US оператор можете да забравите. И зависи как точно е закодиран. Напиши ми IMIE-a на телефона за да преценя. Проявам интерес, но след като ми придоставиш малко информация.

... зарядното не работи ;(...

свалям още 5 лева :)

НОва ценя 30 лева!!! Телефон нокиа бизнес клас с камера ... и сумати екстри за 30 лева !!

вижте хора... занесох го и ми казаха че го оправяли ... не съм спец по GSM-i просто не искам да вкарвам пари в него... вижте там някои в моя пост пишеше че може да го оправи говорете с него ... пича и цена обяви!! аз не крия какво продавам ... се пак за 30 лв ако искате и аз да ви го разкодирам ... нещо сте се обаркали!! Като го оправя ще струва колкото му е пазарната цена 130лв ....... :sayjin

Да но при това положение и 30лв. няма да му вземеш.

Моето предложение е ще ти дам 80лв. но го направи да работи с български карти ;)

Да но при това положение и 30лв. няма да му вземеш.

Моето предложение е ще ти дам 80лв. но го направи да работи със български карти ;)

с лаладжиий не ми се разправя... които иска си го оправя... оправен е 130 лв... няма се занимавам и си губя времето за кефа на някои друг :) ... ако беше за мен този тел ... до ся съм го направил!!

+ това такива коментари... на бит пазара :punk

значи ... в кичука съм... навсякаде в кичука става,дал съм си номера на няколко човека ... и в случая важи закона на джунглата(които превари тои завари)... съжалявам,но нещата излизат от контрол и за това се налага това правило запазвах го за двама човека,който се оказаха несериозни... ще ти напиша GSM-номера ми,обади се ако ти е ред и ти се пада ТВОй е телефона!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...